Matea Miljan pokreće web stranicu za rentanje haljina, a mi vam donosimo sve detalje
Matea Miljan pokreće web stranicu za rentanje haljina, a mi vam donosimo sve detalje

Matea Miljan pokreće web stranicu za rentanje haljina, a mi vam donosimo sve detalje

Kada govorimo o modi i trendovima, možemo zaključiti kako se nalazimo u vremenu ubrzane mode, života, proizvodnje i potrošnje. Nove kolekcije nam izlaze na tjednoj bazi, a trendovi se izmjenjuju iz mjeseca u mjesec. Sve to je dovelo do svojevrsnog zasićenja kada govorimo o stilu, ali i zagađenju okoliša i ostalih globalnih problema. Upravo zbog toga nam se platforma Rent4Style koju je pokrenula Matea Miljan posebno sviđa. Riječ je o platformi preko koje možete posuditi i vratiti haljinu za važan događaj, a novost je što Matea pokreće i web stranicu za istu. Sve detalje možete saznati u nastavku.

Posuđuj odjeću sa stilom

Naime, Mateina platforma, a od večeras i web stranica, koja izlazi u 21 h se bazira na posudbi robe. Vrlo jednostavno. Imate vjenčanje ili važan događaj, ne želite kupovati odjeću koju više nećete nositi i koja će vam doslovno kupiti prašinu o ormaru, odete na web stranicu Rent4Style, odaberete haljinu koja vam odgovara, kliknete i posudite. Ako pak niste sigurni kako će vam stajati, možete je otići i probati u showroom u Ivanić Gradu. Ovakav tip poslovanja već duže vremena postoji u svijetu, no u Hrvatskoj nije toliko česta praksa. Upravo zbog toga podržavamo Mateu i njezin način promišljanja, a povodom otvaranja weba, priprema i event kako bi proslavila ovaj poslovni uspjeh. Event će se dogoditi u srijedu u 18 h i po onome što smo vidjeli, bit će vrlo kreativan i trendi.

Haljine u kojima ćete zablistati

Web stranica Rent4Style će brojati popriličan broj modela haljina za svačiji ukus. Bilo da je riječ o minimalističkim haljinama ili pak vibrantnim, svatko će pronaći nešto za sebe. Po onome što smo imali priliku vidjeti web stranica će izgledati spektakularno i ne možemo dočekati devet sati, kako bismo je u miru posjetili. Ovaj koncept je dobar iz više razloga, osim za okoliš, olakšava vam život i nudi rješenja kada ne želite kupovati novu odjeću zbog jedne prilike i kasnije je držati u ormaru. Na ovakav način držite ormar urednim, a vaš stil se bazira na statement komadima koje nosite često.

Foto: Domagoj Karačić

Učitati još
Zatvori