Žarke boje Massimo Dutti Limited kolekcije kojima ćemo obojiti tmurnu jesen
Žarke boje Massimo Dutti Limited kolekcije kojima ćemo obojiti tmurnu jesen

Žarke boje Massimo Dutti Limited kolekcije
kojima ćemo obojiti tmurnu jesen

Ova kiša koja nas je posljednjih dana preplavila totalno nam je pokvarila raspoloženje. Ipak niske temperature su nas potaknule da pogledamo koji se trendovi za jesen i zimu spremaju na stranicama high street brendova. Za oko nam je tako zapala nova Massimo Dutti Limited kolekcija. Sudeći po onome što smo vidjeli, žarke boje mogle bi unijeti živost u naše garderobe. Osvježenje zimske robe uvijek je dobrodošlo jer u našim ormarima zimi uglavnom glavnu riječ vode neutralne boje s naglaskom na crnu i sivu. Ali zašto malo ne napraviti promjenu pa na sebe staviti žute, narančaste i ljubičaste? Najljepše komade u ovim bojama upravo smo pronašle u Massimo Capsule kolekciji. O kojim kombinacijama sanjamo saznajte u nastavku.

Capsule 01 – yellow & green

Prva boja koja dominira Capsule kolekcijom je žuta – i žarka i pastelna podjednako. Kombinacija koja plijeni pažnjom sastoji se od svilene majice i suknje s viskozom. Tu su i dva lijepa duga kaputa – žarko žuti na duplo kopčanje i blijedo žuti s jednim gumbom. Hladne dane rado bismo proveli u ovom zeleno-žutom puloveru s čvorom od vune. Za otkačene poslovne kombinacije tu je i zeleno odijelo, a za one malo manje hrabre vuneno odijelo u krem boji koje se odlično kombinira sa žutom svilenom majicom.

Capsule 02 – orange & black

Nakon žute dolazimo do još jedne citrusne boje – narančaste. Volimo reći da je narančasta nova crna, ali kombinacija ove dvije boje baš nam se dopada. Od narančastih komada izdvojili smo dugu pletenu haljinu, košulju od napa kože, prekrasni dugi kaput, večernju midi haljinu te suknju s prorezom. Za crne komade izabrali smo malo konkretnije komade kao što je ovaj dvostrana bunda od kože i čupavog krzna. Tu je i elegantni crni kaput od alpaka vune ta kožne hlače zvonolikog kroja koje prekrasno naglašavaju visoke noge. Ako vam u garderobi nedostaje klasična crna haljina koju možete odjenuti u svakoj prigodi, onda je Massimo duga haljina s kvadratnim izrezom pravi izbor.

Capsule 03 – brown & purple

Posljednja boja koja vlada Massimo Dutti limited kolekcijom je ljubičasta. Rekli bismo da je ova boja prava zimska koja je idealan omjer osvježenja i klasike. Svilena prozirna majica, pletena duga haljina i košulja od napa kože odlično će podići sve vaše jesenske i zimske kombinacije. Jako nam se svidio i dugi modri baloner koji se vezuje u struku, a idealan je za ove kišne dane koji su nas snašli. Osim boja, ove sezone dominira koža, a u smeđoj varijanti genijalni su nam midi suknja s prorezom te kožni baloner na duplo kopčanje.

Cijelu kolekciju potražite na Massimo Dutti stranicama.

Učitati još
Zatvori