Martina Vuletić otkrila nam je sve o svom novom proizvodu koji se može iskoristiti na milijun načina
Martina Vuletić otkrila nam je sve o svom novom proizvodu koji se može iskoristiti na milijun načina

Martina Vuletić otkrila nam je sve o svom novom proizvodu koji se može iskoristiti na milijun načina

Martina Vuletić, poznata hrvatska plesačica, lansirala je svoj vlastiti brend pod nazivom vule-vous. Prvi proizvod koji je predstavila je bodi, odnosno razni modeli bodija koji laskaju svim figurama. Kratko smo porazgovarali s Martinom koja nam je otkrila sve detalje oko lansiranja brenda, zašto se odlučila za ovo simbolično ime te što osim bodija možemo očekivati u budućnosti.

  • Kako si odlučila da prvi proizvod tvog brenda budu baš bodiji?

Vrlo sam svjesna da influencerskih brendova ima napretek i da ljudi često imaju negativne konotacije uz iste. Upravo zato sam htjela ponuditi nešto drugačije, nešto što nije generički i nešto za čime “vape” naši ormari. Trebalo mi je nešto autentično s čim se mogu istaknuti u moru odjevnih komada koje nam serviraju sa svih strana. Cijeli život naručujem zanimljive i drugačije komade koji se ističu po nesvakidašnjem kroju i konstantno nailazim na nedostatke. Bilo da se radi o lošijoj kvaliteti materijala, prozirnost gdje ne treba, nedovoljno rastezljivo, nedovoljno kompaktno, nelogičan kroj ili lošija izrada. Odučila sam prvo sebi napraviti ono što sam oduvijek tražila i zatim svima drugima. vule-vous body je univerzalan i multifunkcionalan, može se iskoristiti za casual odlazak u grad jednako kao i plažu, noćni izlazak, glamurozan event, party, plesni performans, profesionalno snimanje, trening ili sportsko događanje ovisno o tome s čime ga se kombinira. Bez sumnje će ispuniti svačiji ormar i podići stil na novu razinu. Napravljeni su iz perspektive nekoga tko se “kreće za život” tj. pleše tako da mi je bilo vrlo važno da se u bodiju osjećaš sigurno tijekom kretanja, bez sputavanja i straha da će se nešto pomaknuti.
Martina Vuletić
  • Čime si se vodila i jesi li imala posebnu inspiraciju prilikom dizajniranja bodija?

Ovo nije samo bodi, ovo je onaj svevremenski ulog koji će trajati i može se iskoristiti na milijun načina. Često sam tijekom procesa čula “ovo će stajati samo mršavim i fit curama” što s ponosom mogu reći da nije istina. Kampanja uključuje sva ženska tijela, građe i oblike tako da mislim da smo dokazali kako vule-vous bodi stoji svakome tko ga želi nositi. Izrađeni su od visoko kvalitetnog materijala koji je također pogodan za vodu tako da se može koristiti u svrhu kupaćeg kostima. Dovoljno mekan, lagan i udoban da stvara osjećaj “kao da nemate ništa na sebi” dok je s druge strane kompaktan, neproziran i drži sve komponente stabilnima. Pobrinuli smo se i da nema etikete koju inače uvijek moram ukloniti kako me ne bi smetala kod odjeće koja prijanja uz tijelo, dolazi u tri bazične boje i bez vidljivog brendinga upravo iz tog razloga da ga možete koristiti uvijek, svugdje i s bilo čim.
vule-vous
vule-vous
  • Imaš li svog favorita ili su svi “tvoja djeca”?

Svi su moji favoriti jer svaki ima svoju priču, uskoro ću otkriti imena bodija i zašto se baš tako zovu jer kao što sam rekla, za mene je ovo puno više od samo odjevnog predmeta i svu sebe sam dala u ovaj projekt. Autentičnije i osobnije stvarno nije moglo, hehe!
  • Kako zamišljaš razvoj svog brenda u budućnosti?

Želim da vule-vous nema ograničenja, zato je uostalom samo ime brenda univerzalno i unisex jer želim potpunu slobodu kod kreativnog izražavanja u budućnosti. Možda mi dođe da napravim svoju kozmetiku, komad namještaja ili opremu za školu – nikad ne znaš. Kad ti netko kaže vule-vous doslovno može biti bilo što! Ono što sigurno znam je da stižu unisex gornji i donji dio trenirke jer imam osjećaj da nekako to “dugujem” zajednici koja me dugi niz godina prati i konstantno ispituje “gdje kupuješ trenirke”.

vule-vous
vule-vous
vule-vous
vule-vous
vule-vous
  • Kada će kolekcija biti dostupna?

Kolekcija će biti dostupna 22.9. na moj rođendan kada ćemo lansirati i webshop. Do tada želim ljude upoznati s pričom, idejom i vizijom iza svega kako bi stvarno mogli stati iza svoje odluke kada odluče kupiti vule-vous. Gledamo se do tada na @vulevousofficial IG i TikToku!
Foto: Dušan Petrović
Učitati još
Zatvori