Domaći brend Marinski Heartmades ima divne kopče za kosu od keramike

Domaći brend Marinski Heartmades ima
divne kopče za kosu od keramike

Kao efektan detalj, ali i kao najpristupačniji način da osvježimo svoj ormar i look, modni dodaci uvijek plijene pažnju i zauzimaju važno mjesto među novim trendovima i kolekcijama, što su potvrdile i modne kolekcije za proljeće 2021. Ipak, jedan od najljepših modnih dodataka za proljeće pronašli smo na možda neočekivanom mjestu – u ponudi domaćeg brenda keramike Marinski Heartmades.

Svoju kolekciju predivnih predmeta od keramike, Marina Marinski ovog je proljeća obogatila kopčama za kosu.

Najljepše kopče za kosu koje ćemo nositi ovog proljeća

Prepoznatljivu kolekciju koja spaja jednostavne oblike i najljepše boje Marina Marinski prenijela je iz svojim predmeta za doma na kopče za kosu. Jednostavni pravokutni i elipsoidni oblici izrađeni su od keramike i oslikani pastelnim i jarkim bojama koje stvaraju zanimljive uzorke. Svaka kopča je unikat, a njihova posebnost dodatno je naglašena tankim zlatnim obrubom.

Marinski Heartmades kopče za kosu su modni dodatak kao stvoren za proljetnu i ljetnu sezonu tijekom čijih ćemo dana za njima posegnuti kako bi u trenu kreirale jednostavnu i efektnu frizuru.

Kopče za kosu dostupne su u concept storeovima Croatia in a box, TakeMeHome i tutu et tata, a sve novosti i novitete iz Marinski Heartmades radionice možete pratiti na Instagram profilu @marinskiheartmades te na službenoj stranici brenda marinski.me.

Učitati još
Zatvori