Marija Tarlać dala je sasvim novi look klasičnim komadima

Marija Tarlać dala je sasvim novi
look klasičnim komadima

Marija Tarlać, poznata dizajnerica s beogradskom adresom, predstavila je svoju novu kolekciju za proljeće 2022. Hrabra, sofisticirana, Marija Tarlać u svojim kreacijama spaja neodoljive siluete koje su uvijek ‘forward’ orijentirane i pravi basic komad s pomakom koje bi svaka žena trebala imati u svom ormaru.

Za aktualnu sezonu okupila je sve one modele koji čine savršenu žensku capsule garderobu, a to su crno i bijelo odijelo, plava košulja, crna slip haljina, haljina od čipke, kao i komadi s printom. Uistinu je objedinila sve što želimo nositi, ne samo ove sezone, već svih nadolazećih sezona. Sve ove ‘must have’ komade spojila je u idealne stylinge, bez puno komplikacija, jednostavno savršene. Bijelom odijelu dala je savršen kroj, dok je njena haljina od bijele čipke dobila upečatljivost flourescentnom podstavom. Najviše pažnje svakako dobiva plava cropped košulja koja je inače nezaobilazni komad proljetnih kombinacija. Marija ju je kreirala u kombinaciji s bijelom i dala joj opušten dojam nezavršenim rubovima.

Njena crna slip haljina svakako je zvijezda ove kolekcije, a odmak od klasike postignut je atraktivnim naramenicama koje idu preko leđa i raskošnim volanima koji joj daju pravu dozu glamura. Cijeli lookbook možete pronaći na stranici www.marijatarlac.com.

Foto: marijatarlac.com

Učitati još
Zatvori