Zagrebački Maria Store slavi deseti rođendan

Zagrebački Maria Store slavi
deseti rođendan

Kada je 10. prosinca 2010. godine zagrebački Maria store otvorio svoja vrata bilo je to glamuroznim cocktail partyjem s tristotinjak super elegantnih uzvanika koji su šampanjcem pozdravili dolazak ovog jedinstvenog concept storea koji već više od trinaest godina, od otvorenja svoje prve trgovine u Dubrovniku, domaćoj modnoj sceni nudi samo ono najbolje od svjetskih dizajnerskih brendova i najslavnijih modnih kuća. 

Time je Zagreb postao nezaobilazna adresa na shopping karti čitave regije, predstavivši lokalnoj publici u ovih deset godina golemi broj najzanimljvijih i najprestižnijih dizajnerskih kolekcija, dajući time glavnome gradu pravi modni pedigre kakav i zaslužuje.

Ove godine, Maria Store svoj deseti rođendan neće proslaviti glamuroznom rođendanskom zabavom (koju ostavljaju za neka bolja vremena) nego obilježiti onako kako najbolje znaju – nudeći svojim posjetiteljima i klijentima vrhunsku uslugu i atmosferu luksuza svjetskih modnih metropola.

Tim povodom u ovaj četvrtak 10. prosinca 2020. godine sve klijentice našeg zagrebačkog dućana razveselit ćemo slavljeničkim popustom od 10 % na apsolutno sve kolekcije i na baš sve brendove – od Bottega Venete, Guccija i Balenciage do Saint Laurenta, Celinea i Valentina –  kako bi zajednički proslavili naš veliki rođendan!

A da bi i sebi i našem gradu uljepšali ove nesvakidašnje blagdane nismo propustili obilježiti ih spektakularno uređenim božićnim izlozima, koje je i ove godine osmislio i izradio genijalni Saša Šekoranja kreiravši fantastičnu scenografiju izrađenu od zlatne pšenice, koja simbolizira obilje u slavljeničkom duhu, i njegovih autorskih čestitki izvedenih u zlatnom folio tisku i sa rukom ispisanom prigodnom željom – ‘Happy Holidays Maria’. Polje zlatnog žita usred zimom okovane Masarykove ulice svima nam vraća optimizam i vjeru u ljepotu svijeta u kojem živimo i nadu u skora bolja vremena.

Proslavite s nama desetu godišnjicu Maria storea i posjetite nas u četvrtak 10. prosinca 2020. godine u Masarykovoj 8!

Foto: Andrija Zelmanović, Saša Šekoranja

Učitati još
Zatvori