Maria concept store ima novu kampanju koja nas je oduševila
Maria concept store ima novu kampanju koja nas je oduševila

Maria concept store ima novu kampanju
koja nas je oduševila

Poput prekrasne filmske dive iz nekog napetog noir krimića modna zvijezda nove kampanje Maria concept storea ‘La Femme’ savršeno je obučena za sve uloge – od glamurozne rokerice i retro dame do dramatične darkerice i seksi femme fatale.

MARIA 'La Femme' 2

U luksuznim statement lookovima top dizajnerskih brendova, poput Balenciage, Valentina, Guccija i Bottege Venete, svako njezino lice zrači sofisticiranom elegancijom i nenametljivim luksuzom koji savršeno dočaravaju modnu i estetsku filozofiju Maria concept trgovina u Dubrovniku i Zagrebu.

‘La Femme’ odaje počast onima koje vole i slave –   ženama

Ideja je potekla od različitih načina na koje, kroz žensku modu, promatramo svijet oko sebe te kako se mijenjaju perspektiva i doživljaj kad istu stvar promatramo iz daljine ili izbliza.

Kampanja se sastoji od crno-bijelih fotografija u kombinaciji krupnih portreta i total figura koje zajedno tvore savršeno skladnu vizualnu cjelinu – portreti u prvom planu otkrivaju raspoloženje i emocije na licu kao i detalje nakita i tekstura na odjeći dok figure u drugom planu zavode manekenskim pozama naglašeno ženstvene siluete koje nove dizajnerske it komade predstavljaju u najboljem svjetlu.

Ove godine obilježavaju i petnaest godina od otvaranja prve trgovine u Dubrovniku i ova je kampanja čestitka i zahvala svim ženama koje ih podržavaju i posjećuju sve ove godine jer upravo su one, njihova elegancija i individualizam, snaga i emocije, hrabrost i  ljepota – inspiracija iza svega što rade, poručuju iz Maria concept storea.

MARIA 'La Femme'

Koncept, styling i dizajn kampanje: kreativni direktor Maria storea Saša Joka
Fotografija: Mladen Šarić
Make up. Simona Antonović
Frizura: Milena Maršić iz salona Glamour

Foto: Maria store/Mladen Šarić

Učitati još
Zatvori