Nova Mango kolekcija u znaku je razigranih uzoraka koje ćete nositi ovog ljeta
Nova Mango kolekcija u znaku je razigranih uzoraka koje ćete nositi ovog ljeta

Nova Mango kolekcija u znaku je razigranih
uzoraka koje ćete nositi ovog ljeta

Inspirirana čarolijom podmorja i Mediterana, svjetlo dana je ugledala nova Mango x SimonMiller kolaboracija. Ne znamo za vas, ali mi obožavamo suradnje ovog tipa jer u takvim kolekcijama uvijek pronađemo neki komad high end brenda po pristupačnoj cijeni. Ova kolekcija je inspirirana bezbrižnim duhom i dubokim plavim nijansama Sredozemnog mora i tako odražava estetiku oba brenda.

Nakon svoje posljednje suradnje s influencericom Camille Charrière, Mango je ideju prvo predstavio Chelsei Hansford, izvršnoj direktorici i glavnoj kreativnoj direktorici SimonMillera koja je odmah pristala i tako je dogovorena nova kolaboracija.

Mango x SimonMiller komadi inspirirani ljetnim načinom života

S ograničenim izdanjima odjeće uključujući mrežaste maksi haljine, komplete s printom, prugaste kupaće kostime i više, morski svijet SimonMillera je ugledao svjetlo dana. Kolekcija od 73 komada je sada dostupna na Mango web shopu, a dizajnirana je s razigranim pristupom luksuzu i kao takva je idealan odabir za stylish ljetnu garderobu.

Osim najživopisnijih komada u kolekciji, moguće je pronaći svakodnevne esencijalne stvari, poput predimenzioniranih majica kratkih rukava, košulja na kopčanje i bijelih traperica pomoću kojih možete kreirati jednostavan ljetni look.

Kolekcija također sadrži modne dodatke s komadima kao što su nakit inspiriran koraljima i torbice u obliku školjke, dizajnirane da odražavaju estetiku morskog dna. Šeširi od rafije, sandale s platformom s potpisom SimonMiller i sunčane naočale neki su od detalja koji su nas posebno oduševili.

Kako ih nositi?

Riječ je o odjevnim predmetima i detaljima koji su upečatljivi i kao takvi odličan odabir za osvježiti ljetne outfite. Možete odabrati neki od kompleta u sinergiji s cipelama i tako kreirati cjelokupni ljetni look u kojem ćete se posebno istaknuti. No, s druge strane, možete uložiti u neki od modnih detalja kojim ćete samo osvježiti vaše kombinacije. Što god odabrali, nećete pogriješiti jer je riječ o zaista posebnim detaljima koje vrijedi imati. U nastavku izdvajamo naše favorite iz nove kolaboracije.

Foto: Instagram, Mango.

Učitati još
Zatvori