Ne tražite dalje. Savršene svečane haljine ove godine uzimamo samo u Mangu
Ne tražite dalje. Savršene svečane haljine ove godine uzimamo samo u Mangu

Ne tražite dalje. Savršene svečane haljine
ove godine uzimamo samo u Mangu

Krenula je nova sezona vjenčanja i raznih svečanih prigoda za koje smo uvijek u mukama odabira outfita. Želimo nešto što će biti dovoljno kvalitetno i atraktivno, a za što nećemo morati izdvojiti tisuće eura. Osim toga ne želimo baš ni onu haljinu iz Zare koju je kupila polovica grada jer je odličan spoj cijene, kvalitete i izgleda. Nije da je ne želimo prošetati po gradu, ali ne želimo biti na partyju ili vjenčanju u identičnom outfitu kao dama pokraj nas. Zato potraga za svečanim kombinacijama, bez obzira koliko im se veselimo, nekada zna biti muka. Poznati high street brendovi doskočili su tom problemu i počeli dizajnirati posebne kolekcije u limitiranom broju primjeraka. Nakon Massimo Dutti Capsule kolekcija, još jedan brend izbacio je svoju ekskluzivnu svečanu kolekciju. Mango Capsule kolekcija prošle je godine ugledala svjetlo dana i otad je postala popularan odabir mnogih modnih fanatika. Svakih nekoliko mjeseci španjolski high street gigant lansira novu liniju svečanih haljina i kombinezona inspiriranih luksuznim kreacijama vodećih modnih kuća te najnovijim trendovima na sceni. Tako nam pružaju neodoljive formalne komade kojima ne možemo odoljeti, a ni ove proljetne sezone nas nisu razočarali.

Mango Capsule kolekcija za proljeće 2024

Mango Capsule kolekcija ispunjena ružama, resicama i perjem

Mango Capsule kolekcija zaista je ono najbolje od svečanih komada jer se u njoj kriju duge haljine do poda, kombinezoni, prekrasni topovi i palazzo hlače. Signature ovih kolekcija svakako su statement ruže, perje i resice pa se tako ovdje mogu pronaći vrlo popularni modeli odjeće s upečatljivim detaljima. Kričavo zeleni top bez naramenica prekriven resicama bit će odličan odabir s matching palazzo hlačama. S njim klasična i ponekad dosadna kombinacija momentalno dobiva moderan twist. Za one koji vole nositi boje tu je slična kreacija u ulozi maxi haljine s resicama.

Detalj ruže dominira modnom scenom već neko vrijeme, a u Mango kolekciji krasi niz elegantnih komada, od minimalističnih kombinezona pa sve do svilenih maxi haljina. Perje je također u modi pa se u ovoj kolekciji nalaze 2 kul dlakave kreacije. Ružičasta haljina je savršeni izbor za svečanost ili kada ste gost na svadbi, dok je čipkasta bijela haljina savršen odabir za vlastito vjenčanje.

Jednostavnost je ključ

Uz upečatljive kreacije, Capsule kolekciju ispunili su i oni na prvu manje upečatljivi modeli. Jednostavan i minimalističan dizajn uz dašak modernost i profinjenosti prisutan je kod dosta Mango haljina. Odlučite se za svileni model ili onaj sa srcolikim izrezom koji super laska svakoj građi. U ponudi smo pronašli i basic mini haljine koje dolaze s poluprozirnim pareom te metalik brošom.

A za romantične duše, izdvojili smo i dvije duge haljine s pregršt volančića te drapiranim detaljima. Usuđujemo se reći, za svakog po nešto.

Šljokica nikad dosta

Ni u ovom dropu Mango nije posustao te su lansirali 6 predivnih šljokičastih kreacija. Iako šljokice često vežemo s kičem i neformalnim stilom, Mango nam je dokazao suprotno. Svaka kreacija priča svoju priču te prati određenu stilsku estetiku. Siva haljina dolazi sa statement upečatljivim ovratnikom koji po želji možete dizati i spuštati. Crvena midi haljina svojim dizajnom blisko podsjeća na orijentalni stil odijevanja, te kao dodatan plus sadrži velike roze cvjetove. Haljina rozog kolorita posebno se ističe jer je prekrivena prozirnim čipkastim slojem koji možete skinuti ako vam dosadi. Tako ustvari dobijete 2 kreacije u jednoj.

Teško nam se odlučiti za favorit u ovoj Capsule kolekciji, no sigurno je kako će se za svaki modni stil pronaći nešto. Osim toga, na linku možete zaviriti u Mango ponudu obuće i modnih dodataka kako biste kvalitetno oplemenili buduće svečane lookove.

Foto: Mango

Učitati još
Zatvori