Mango Capsule kolekcija krije savršene komade za nadolazeće svečanosti
Mango Capsule kolekcija krije savršene komade za nadolazeće svečanosti

Mango Capsule kolekcija krije savršene
komade za nadolazeće svečanosti

Još malo pa nam stiže nova sezona vjenčanja i raznih svečanih prigoda za koje smo uvijek u mukama odabira outfita. Želimo nešto što će biti dovoljno kvalitetno i atraktivno, a za što nećemo morati izdvojiti tisuće eura. Osim toga ne želimo baš ni onu haljinu iz Zare koju je kupila polovica grada jer je odličan spoj cijene, kvalitete i izgleda. Nije da je ne želimo prošetati po gradu, ali ne želimo biti na partyju ili vjenčanju u identičnom outfitu kao dama pokraj nas. Zato potraga za svečanim kombinacijama, bez obzira koliko im se veselimo, nekada zna biti muka. Poznati high street brendovi doskočili su tom problemu i počeli dizajnirati posebne kolekcije u limitiranom broju primjeraka. Nakon Massimo Dutti Capsule kolekcija, još jedan brend izbacio je svoju prvu. Mango Capsule kolekcija prije nekoliko dana ugledala je svjetlo dana i moramo vam reći da izgleda savršeno.

Mango Capsule kolekcija kao idealan odabir za ljetna vjenčanja

Mango Capsule kolekcija zaista je ono najbolje od svečanih komada jer se u njoj kriju duge haljine do poda, kombinezoni, prekrasni topovi i palazzo hlače. Motiv ove kolekcije svakako su ruža i perje pa se tako ovdje pronalaze vrlo popularni modeli odjeće s perjem. Kratki bež top bez naramenica prekriven perjem bit će odličan odabir za bež odijelo. S njim klasična i ponekad dosadna kombinacija momentalno dobiva twist. Za one koji vole nositi boje tu je slična kombinacija topa s perjem i palazzo hlača, ali u divnoj pastelnoj ljubičastoj boji. Stil pidžama također je u modi pa se u ovoj kolekciji nalazi odličan ružičasti set s viskozom. Set uključuje košulju dugih rukava i široke hlače na rubovima ukrašene perjem u pripadajućoj boji.

Pastelne boje ono su što krasi novu Mango Capsule kolekciju uz vječne klasike crnu i bež. Složit ćete se da ne može svečanije od maxi haljine do poda koja prati liniju tijela. U ovoj Mangovoj kolekciji čak ih je četiri. Teško nam se odlučiti za favorit među njima, ali nas je osvojila ona u baby rozoj boji s dodatkom malih šljokica. Osim pastelnih i neutralnih boja, žarko crvena i ružičasta su se nametnule kao hit boje. I to čak u kombinaciji kao što je ovaj dugi kombinezon bez naramenica. Tu su i crveno čipkano odijelo te interesantna midi crvena haljina. Usuđujemo se reći, za svakog po nešto.

Osim prekrasnih odjevnih komada, ova kolekcija krije i divne cipele, torbice i nakit s kojima ćete upotpuniti svoj outfit. Dakle sve na jednom mjestu bez puno muke za savršenu svečanu kombinaciju koju ćete pokazati na sljedećem vjenčanju na koje ste pozvani. U nastavku vam izdvajamo sve komade koje možete naći u novoj Mango Capsule kolekciji.

Foto: Mango

Učitati još
Zatvori