Majice s izvezenim porukama brenda dobar.tee.dan

Majice s izvezenim porukama
brenda dobar.tee.dan

Posljednjih nekoliko sezona definitivno svjedočimo renesansi klasičnih T-shirtica. Nezaobilazni komad u garderobi ima mnogo lica, ali rijetko kad su toliko simpatična kao kad kriju skrivenu poruku. Kratki i slatki, gotovo neprimjetni natpisi diskretno ispisani na lijevoj strani, kod srca i ponekad na džepiću, pravo su iznenađenje kad se u njih malo bolje zagledate.

Često će vas nasmijati i definitivno ćete s takvom jednom majicom osjećati posebno jer neće svatko odmah vidjeti njenu čar.

Dobar.tee.dan

Osim klasičnih štampanih natpisa, veliki su trend personalizirane izvezene poruke, baš onakve kakve radi mali hrvatski brend dobar.tee.dan. Iza njega stoje tri prijateljice Ana, Dora i Iva, a i najdosadniju majicu će učiniti posebnom svojim vezom. Osim poručica, mogu izvesti i simpatične sličice te ukrasiti i ovratnik majice.

Neki od natpisa su Gledaj svoja posla, Pusti me na moru, Srce na mjestu, Živim punim plućima i slično. I definitivno će vam razvući osmijeh preko cijelog lica. Proučite ih sve na Instagramu i odaberite svog favorita.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori