Najposebnija kampanja godine? Maggie Smith novo je lice brenda Loewe
Najposebnija kampanja godine? Maggie Smith novo je lice brenda Loewe

Najposebnija kampanja godine? Maggie
Smith novo je lice brenda Loewe

Nakon što smo pomislili da je Sabato de Sarno napravio savršeno promišljen potez kada se jedan od omiljenih supermodela Daria Werbowy pojavila u njegovoj debitantskoj kampanji za modnu kuću Gucci, Jonathan Anderson je u duhu povratka legendarnih lica na modnu scenu objavio novu LOEWE kampanju s britanskom glumicom Maggie Smith. Kampanja je snimljena za predkolekciju proljeće/ljeto 24, a iza objektiva nalazio se slavni njemački fotograf Juergen Teller.

Maggie Smith jedna je od najpoznatijih britanskih glumica s plodnom karijerom. Njezin prepoznatljiv humor bio je neizostavna nit koju smo sedam desetljeća imali prilike gledati u brojnim kinematografskim djelima, na malim i velikim ekranima. Karijeru je započela kao studentica davne 1952. godine kada je nastupala u kazalištu Oxford Playhouse Theatre, a svjetsku slavu stekla je nakon što je osvojila Oscara za ulogu u filmu The Prime of Miss Jean Brodie 1996.

Novije generacije ju pamte po ulozi u filmskom serijalu Harry Potter, gdje je glumila profesoricu Minervu McGonagall.

Maggie Smith
Maggie Smith

Tko se još pojavljuje u novoj LOEWE kampanji?

Uz Maggie Smith, za koju bez sumnje možemo reći da je zvijezda nove LOEWE kampanje, pojavljuju se i Josh O’Connor, Greta Lee, Mike Faist, Dakota Fanning, Rachel Joners, Fei Fei Sun i TAEYONG. Kao što smo već istaknuli, za fotografije je bio zadužen Juergen Teller, a iza kreativnog vodstva stoji nitko drugi nego kreativni direktor brenda Jonathan Anderson.

Za styling se pobrinuo Benjamin Bruno. Nova kampanja španjolskog luksuznog brenda okupila je najpoznatije zvijezde pop kulture – i to svih generacija. Fotografije predstavljaju svestran kolaž, a svojom nonšalantnošću odaju dojam prepoznatljive vizije irskog dizajnera.

Tekst preuzet sa Journal.rs

Foto: Instagram (@jonathan.anderson), Profimedia

Učitati još
Zatvori