Omiljeni motiv Kravice sada nosimo na majicama i torbama
Omiljeni motiv Kravice sada nosimo na majicama i torbama

Omiljeni motiv Kravice sada nosimo
na majicama i torbama

Nostalgični ste za proizvodima koje danas više ne možete kupovati a dobro ih se sjećate iz djetinjstva? Pronašli smo precool Instagram profil Made in Yugoslavia koji prodaje predmete iz bivše nam države. Vjerojatno ćete prepoznati mnoge od njih zato što su bili dio nekad vaših interijera, a neke od predmeta često možemo pronaći i na raznim buvljacima.

Uz predmete za dom, aktualna ponuda sadrži i platnene torbe te majice, za velike i malene, koje krase motivi omiljene Kravice. Nekoć je ona krasila pakiranje Lino Lade, dok se posljednjih godina premetnula u istaknuti simbol prošlih vremena. Doista i mi smo ju poželjeli u vlastitoj kolekciji!

Made in Yugoslavia

Na ovom Instagram profilu možete pronaći pravo vintage blago iz bivše Jugoslavije, kao i neke od redizajniranih lampi iz šezdesetih i sedamdesetih. Sjećate se onih crvenih metalnih lončića na srca? Ili pak Iskra telefona i fenova za kosu? Što kažete na lustere izrađene u šezdesetima i na novo tapecirane fotelje?

Ako ste ljubitelj unikatnog namještaja, s dozom sentimentalnosti na prošla vremena, svidjet će vam se ovaj profil. Osim što je svaki predmet očuvan, mnogima od njih udahnut je i novi duh pa će sigurno uklopiti i u svaki modern uređen interijer. Ako pak uređujete svoj prostor u industrijskom stilu, razni detalji poput lampi i lustera, tepiha i starih drvenih komada namještaja, savršeno će se uklopiti u njega. Ovaj Web shop lagani je vremeplov u prošlost koji odlično spaja moderno s tradicionalnim.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori