Dva cool srpska brenda ovog vikenda stižu u Zagreb

Dva cool srpska brenda ovog
vikenda stižu u Zagreb

M-ISHKA i Yugochic uljepšat će subotu u Zagrebu

Pop up market koji se sprema u Botaničaru (Trg Marka Marulića 6) ove će subote potpuno oduševiti ljubitelje mode s pomakom. Jevremova25 POP UP Vol.1 zagrebačkoj će publici predstaviti komade koji unose dašak jedinstvene estetike u garderobu djevojaka koje znaju kako se izraziti malo drugačijim modnim odabirima. U jednu ruku drski i odvažni, a s druge strane romantični, nježni i zanimljivi modeli zasigurno će naići na odobravanje publike.

Izvjesno je kako će subota pred nama biti dan ispunjen linijama dva sve popularnija srpska modna brenda koji osvajaju srca žena cijele regije, ali i šire. Riječ je, naravno, o brendovima M-ISHKAYugochic koji će na osebujan način ispričati modnu priču od 11 do 18 sati u ugodnom ambijentu jednog od najljepših zagrebačkih caffe barova.

Ono što je, također dobra vijest, jest da je Zagreb tek prva postaja u predstavljanju ove kreativne priče. Plan je predstaviti se  Splitu koji je sljedeća destinacija, a ovi brendovi zanimljive estetike zadovoljit će svoje poklonike i na Primorju. No, još ostaje tajna koji se grad krije iza trećeg pop upa Jevremova 25. No, ono što je sigurno jest da svaki pop up imati neku svoju pričicu i bit će inspiriran samim mjestom u koje dolazi.

Yugochic + M-ISHKA paketi po promotivnim cijenama

Kreativni tim, koji stoji iza ovog odličnog projekta, osmislio je sadržaj kojim će obradovati posjetitelje. Naime, modne entuzijastice koje pristignu na event sigurno će se obradovati Yugochic + M-ishka paketu koji ce uključivati određene boje i proizvode i bit će na popustu.

Ukoliko još niste smislili kako ćete provesti subotu, vjerujemo da su sad sve dvojbe uklonjene. Uz ove brendove, ali i pažljivo osmišljen zabavni program uz dobru glazbu i druženje, dobar provod je zajamčen. Sve informacije o eventu nađite ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori