Nova Lunilou kolekcija donosi najudobnije trenirke i sportske modele

Nova Lunilou kolekcija donosi najudobnije
trenirke i sportske modele

lunilou OLDSCHOOLISH 2021.

Vrijeme udobne odjeće je naša prošlost, sadašnjost i kako stvari stoje, budućnost. No ono što čini razliku je udobna odjeća napravljena isključivo od organskih materijala i odjeća ne tretirana štetnim kemijskim procesima.

Upravo ova činjenica je ono što čini razliku između najpoznatijeg hrvatskog eco friendly branda lunilou i svih ostalih.

lunilou OLDSCHOOLISH 2021.

Zadnjim kolekcijama ovaj inovativni mladi team polako ali sigurno ušao je na tržište odjeće za odrasle i teddy kolekcijom apsolutno oduševio sve trendseterice koje su zimu provele u najudobnijim i najmekšim lunilou proizvodima.

„Kreiranje odjeće za odrasle za nas je posebno izazovan podhvat. S obzirom da se ne želimo odreći našeg održivog pristupa modi bitno nam je napraviti proizvod koji neće biti sezonski već će biti nosiv iz godine u godinu. To postižemo tako da jako puno brige i pažnje posvećujemo udobnosti materijala jer ono što je našim klijentima važno jest udobnost materijala i udoban fit finalnog proizvoda.“, rekla nam je Ivana Čirjak.

lunilou OLDSCHOOLISH 2021.

Stigla je odlična nova Lunilou kolekcija

Pred samo proljeće u lunilou su odlučili svoju bogatu ponudu dodatno proširiti odjevnim predmetom koji nam nikada ne može dosaditi. Trenirke izrađene od 100% organskog pamuka postati će nezaobilazan komad kojeg ćete nositi stalno i stalno.

Super izdržljivi materijal odlično podnosi konstantna pranja i pri tome ostaje super mekan i kompaktnog oblika. Lunilou team otišao je i korak dalje pa su napravili dva dizajna ovih predivnih trenirki kako bi svatko mogao pronaći stil za sebe.

„Dizajn i kvaliteta materijala najbitniji su nam prilikom planiranja nove kolekcije. Kod odabira materijala za ovu kolekciju bilo nam je važno pronaći materijal koji će i nakon mnogobrojnih pranja sačuvati prvobitnu mekoću i oblik jer upravo su to problemi na koje se kupci najčešće žale. Sretni smo što smo i ovoga puta uspjeli pronaći i dizajnirati baš ono što smo htjeli i što naši vjerni klijenti žele” objasnila nam je Izabel Kovačić.

lunilou OLDSCHOOLISH 2021.

Trenirka oversized kroja savršeno će poslužiti za one opuštene šetnje šumom i za casual odlaske u grad dok će trenirka fashion kroja sa podstavljenim ramenima postati it komad onima koji vole svoj opušteni look dodatno začiniti.

Kako bi vaš look bio potpun lunilou je mislio i na one najsitnije detalje pa su tako ovu kolekciju upotpunili ultra modernim crop topovima i majicama bez rukava, vrlo modernim čarapama sa otisnutim logom I uvijek nosivim šiltericama.

Kao i svi lunilou proizvodi tako su i ovi izrađeni od 100% organskog pamuka što potvrđuju certifikati kojima se ovaj brand može pohvaliti. GOTS certifikat (Global Organic Textile Standard) jamči održivu i društveno odgovornu proizvodnju tekstila te OEKO TEX® (najviša klasa) certifikat jamči da proizvodi ne sadrže otrovne supstance ili tvari štetne za ljude i okoliš.

Upravo se zbog eco friendly lunilou filozofije na ovoj kampanji spontano dogodila i suradnja s legendarnim brendom Reebok koji također uvodi održivost u svoju temeljnu filozofiju. 

lunilou OLDSCHOOLISH 2021.

Jedan od omiljenih modela bijelih tenisica Reebok Classic Leather pravi je bezvremenski evergreen. Izvorno dizajniran za trčanje, ovaj model je zbog svog jednostavnog dizajna i elegantne siluete stekao veliku popularnost u svakodnevnim kombinacijama i odlično se uklopio u lunilou estetiku. Same tenisice postale su sinonim za neuništiv, uvijek moderan i uvijek nosiv par obuće što je zapravo i jedinstvena vizija i misija lunilou branda.

Više informacija o ovom popularnom brandu kao i cjelokupnu kolekciju pronađite na www.lunilou.com te na službenim Instagram i Facebook stranicama.

lunilou OLDSCHOOLISH 2021.
lunilou OLDSCHOOLISH 2021.
lunilou OLDSCHOOLISH 2021.
lunilou OLDSCHOOLISH 2021.
lunilou OLDSCHOOLISH 2021.
lunilou OLDSCHOOLISH 2021.
lunilou OLDSCHOOLISH 2021.
lunilou OLDSCHOOLISH 2021.
lunilou OLDSCHOOLISH 2021.
lunilou OLDSCHOOLISH 2021.
lunilou OLDSCHOOLISH 2021.

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori