Zašto je nova Converse „Love Fearlessly“ kolekcija najbolji dar za Dan žena?

Zašto je nova Converse „Love Fearlessly“ kolekcija najbolji dar za Dan žena?

Ususret Danu žena, slavimo individualnost, raznorodnost i prije svega ravnopravnost. Iako dan kojeg se mnogi prisjećaju po karanfilima, 8. ožujka nije toliko prilika za darivanje žena koliko prostor za slavlje ženske borbe i ljubavi prema samoj sebi.

Tim povodom je Converse izbacio inspirativnu kolekciju „Love Fearlessly“ posvećenu iskazivanju ljubavi prema samoj sebi. „Self love“ postao je pravi trend, jer uz razumijevanje činjenice da voljeti druge nije moguće bez istinske ljubavi prema sebi samima, slavimo individualnost i brigu za svoja osjećanja i stremljenja.

Zašto je ljubav prema sebi toliko važna?

Prije svega, ona nam pomaže da upoznamo same sebe. Pritom prepoznajući naše vrijednosti učimo cijeniti vlastito biće a mapiranjem nedostataka definiramo prostor za osobni rast i transformaciju.

Kroz upoznavanje sebe, kreiramo granice vlastitog svijeta. One definiraju prostor u kojem se osjećamo ugodno, u kojem možemo pronaći istomišljenike. Jer, kroz „self love“ i povezivanje sa sobom, povezujemo se i s drugima u svom najljepšem izdanju.

Postavljanjem granica, ne znači da smo se ukopali na mjestu. To samo znači da svaki izlazak iz zone komfora u nepoznato, samo naglašava našu ranjivost i izloženost. Vjerujemo kako se upravo u njima nalazi istinska ljudska ljepota.

Zato je „voljeti bez straha“ ponovo postao trend. Navucite svoje omiljene tenisice, otiđite na prosvjed, proslavite s prijateljicama i svim ženama koje nas svakodnevno inspiriraju i širite ljubav u svim oblicima te na taj način mijenjajte svijet i podijelite tu ljubav sa drugima. Sretan Dan žena!

Foto: Converse

Učitati još
Zatvori