Modni brend Lokomotiva by Lana Puljić predstavio odličnu kolekciju – ove lookove bismo posudili ravno s modne piste

Modni brend Lokomotiva by Lana Puljić predstavio odličnu kolekciju – ove lookove bismo posudili ravno s modne piste

Zagrebačka Tvornica kultura ovog je tjedna ugostila još jedan Zagreb Fashion Destination na kojem je u dva modna dana svoje kreacije predstavilo čak šesnaest modnih dizajnera. Na modnoj reviji izmijenilo se pregršt različitih kreacija koje su savršeno prenijele svu raskoš modnog svijeta, a među kojima je baš svatko mogao pronaći svoje modne favorite s hrvatskim potpisom.

Drugu večer Zagreb Fashion Destinationa otvorila je revija modnog brenda Lokomotiva by Lana Puljić. U spoju raskošnih zemljanih i metalik nijansi, crne boje te neočekivanog dodatke nježne ružičaste, Lana Puljić pronašla je početak još jedne divne modne priče – ovog puta kreirane za sezonu jesen/zima 2019./2020.

Još jedna odlična Lokomotiva by Lana Puljić kolekcija

Reviju su otvorila tri divna kaputa u nježnim ružičastim nijansama i s retro prizvukom, nakon čega su se na modnoj pisti izmijenile ženstvene midi haljine, efektni modeli pletiva, klasični odjevni komadi poput crnog odijela s trendi pomakom te zaigrane i elegantne kreacije kao stvorene za nadolazeću party sezonu.

Svaka kreacija istaknula se ženstvenim izgledom, ali i efektnim pomacima u samim krojevima i siluetama – voluminozni rukavi, volani, otkrivena leđa i duboki V izrez samo su neki od efektnih momenata iz jesenske i zimske kolekcije brenda Lokomotiva by Lana Puljić.

U nastavku donosimo naš top deset lookova koje bismo rado posudili ravno s modne piste.

Foto: Mateja Vrčković

Preporuka

Zatvori