Očaravajuće fotografije i outfiti poznate svjetske influencerice koja ljetuje u Hrvatskoj
Očaravajuće fotografije i outfiti poznate svjetske influencerice koja ljetuje u Hrvatskoj

Očaravajuće fotografije i outfiti poznate svjetske influencerice koja ljetuje u Hrvatskoj

Unatrag nekoliko godina, Hrvatska je postala jedna od omiljenih destinacija za ljetovanje u Europi i svijetu. Jadransku su obalu u tom periodu posjetile brojne zvijezde – što one holivudske i glazbene, što one iz manekenskih krugova. Nemoguće je ne spomenuti i svu silu poznatih blogerica i influencerica koje su na listu putovanja po mondenim svjetskim odmaralištima dodale i Hrvatsku, dokumentirajući doživljaje sa svojih putovanja po našoj obali kroz prelijepe Instagram fotografije.

Trenutno na hrvatskoj obali uživa i jedna od najpoznatijih influencerica današnjice Norvežanka Darja Barannik. Na svom Instagram profilu svakodnevno dijeli predivne fotografije s ljetovanja na Hvaru i u Makarskoj. Osim bajkovitih lokacija s pogledom na očaravajuće Jadransko more, pažnju na njezinim fotografijama privlače i odjevne kombinacije.

Darja je posjetila i nezaobilazni Carpe Diem Beach Club na Hvaru gdje je uživala u popodnevnoj kavi između kupanja i sunčanja. Pitoreskne primorske kućice na Hvaru i zalazak sunca u Makarskoj toliko su je oduševili da im je posvetila i posebne objave na Instagramu.

Darjini ljetni outfiti

Darjin modni stil možemo opisati kao minimalistički s trendi prizvukom. Ljetni outfiti koje je odlučila ponijeti na ljetovanje savršeni su za visoke temperature, plažu i šetnje uz more. Esencijalni komadi gotovo svih trendseterica ovoga ljeta, pa i Darje, su pletena torba, traper hlačice i japanke.

Za večernje varijante Darji preferira midi i dugačke modele haljina u bijelim nijansama. Naši favoriti su haljine Magde Butrym i Christophera Esbera koji savršeno naglašavaju preplanulu put. Što se tiče obuće, Darja u većini slučajeva, i u dnevnim i večernjim outfitima odjevne komade kombinira s japankama. Chanel japanke u kombinaciji nude i crne boje definitivno su it komad ove sezone, a Darja ih savršeno uklapa u svoje ljetne outfite.

Jedno je sigurno, Hrvatska već dugo nije dobila ovakvu reklamu s obzirom na to da je Darja i više nego priznata u modnom svijetu. Osnovala je brend SHAPKA, a cijeli prihod od prodaje brenda ide za ukrajinske izbjeglice koje dolaze u Norvešku. Također, Vogue ju je uvrstio u 100 omiljenih street style zvijezda iz cijelog svijeta.

Foto: Instagram (@darjabarannik)

Učitati još
Zatvori