Ugođaj Caprija i Ibize u novoj Liu Jo kolekciji kupaćih kostima

Ugođaj Caprija i Ibize u novoj Liu Jo
kolekciji kupaćih kostima

Liu-Jo-SS2018_Beachwear_gornji-dio-410kn_hlace-800kn

Liu Jo beachwear kolekcija ovo ljeto donosi ugođaj najljepših tropskih ljetovališta i finoću klasičnih europskih destinacija kao što je legendarni Portofino. Floralni uzorci na kupaćim kostimima, kombinezonima i hlačama u kombinaciji s prozračnim materijalima dozivaju egzotiku dalekih destinacija poput uzbudljivog talijanskog Caprija i party Ibize na kojoj bismo rado tulumarili.

LIU JO KUPAĆI KOSTIMI ZA LJETO 2018.

Liu-Jo-SS2018_Beachwear_badic-700-kn

Ako želite zasjati na plaži, Liu Jo kolekcija donosi i kupaće kostime s upečatljivim šljokicama koje se presijavaju na vrućim zrakama sunca, sa zanimljivim prozirnim ušitcima u kojima ćete se ovo ljeto osjećati seksepilno i privlačno. Elegantniji jednobojni modeli s druge strane, ističu vašu ženstvenu siluetu zahvaljujući remenju ušivenom u kupaći kostim, pružajući time efekt klasičnih ljepotica s Azurne obale. Ovo ljeto je u znaku boja zato nemojte prezati od jarko zelene, kraljevski plave ili decentne bijele s millennial pink uzorcima.

Svaki komad beachwear kolekcije poznatog brenda, otvara bezbroj mogućnosti kombiniranja za idealan ljetni look, bilo da se odlučite za asimetričnu haljinu koja leprša u noćnim šetnjama plažom ili sexy hlače visokog struka koje će savršeno pristajati na gornji dio kupaćeg kostima.

Liu-Jo-SS2018_Beachwear_badic-880kn

Stoga ovo ljeto naglasite svoju ženstvenu stranu i odaberite jedan od savršenih modela nove kolekcije Liu Jo beachweara koji će u kombinaciji sa potamnjelim tenom učiniti senzualan kontrast kojemu nitko neće moći odoljeti.

Liu-Jo-SS2018_Beachwear_badic-700kn

Liu-Jo-SS2018_Beachwear_badic-800kn

Liu-Jo-SS2018_Beachwear_gornji-dio-470kn

Liu-Jo-SS2018_Beachwear_kombinezon-800kn_torba-620kn

Liu-Jo-SS2018_Beachwear_haljina-1020kn

Liu Jo

Liu Jo

Liu Jo

Liu Jo

Liu Jo

Liu Jo

Liu Jo

Liu Jo

Liu Jo

Liu Jo

Liu Jo

Liu Jo

Liu Jo

Liu Jo

Liu Jo

Liu Jo

Liu-Jo-SS2018_Beachwear_800kn-(3)

Liu Jo

 

Liu Jo

Liu Jo

Liu Jo

Liu Jo

Foto: Liu Jo

Učitati još
Zatvori