Limitirana ljetna kolekcija Vanje Milićević koja nas je osvojila
Limitirana ljetna kolekcija Vanje Milićević koja nas je osvojila

Limitirana ljetna kolekcija Vanje
Milićević koja nas je osvojila

Minimalizam i sofisticiranost susreću se sa seksipilom i elegancijom u novoj Extreme Intimo limitiranoj kolekciji koju potpisuje Vanja Milićević.

Nakon dugogodišnje suradnje i zajedničkih kreativnih promišljanja otkrivamo kolekciju koja dozvoljava ženi da bude u glavnoj ulozi, naglašavajući sve dobre strane, te istovremeno dopuštajući maksimalni komfor kakav svi želimo od omiljenih ljetnih stvari. Ovo je odjeća u kojoj možete biti od jutra do mraka, a pri tome izgledati dobro u svakom trenutku.

Polazna točka inspiracije bio je Mikonos, a upravo je taj grčki otok poslužio kao scenografija za snimanje kampanje kojom je prikazana cjelina kolekcije uz smjernice za lako kombiniranje. Stil limitirane kolekcije u potpunosti oslikava prepoznatljivu estetiku kakvu Vanja godinama njeguje na svom Instagram profilu, a vrhunska izrada i prirodni materijali su ono što odlikuje svaki komad.

Dominiraju crna i bijela boja, uz malo zelene, kao i zebra printa, što ovu specijalnu kolekciju čini savršenim dodatkom svakog ormara. Minimalizam u detaljima dopušta da ove komade u svoj stil uklope baš svi.

U Hrvatskoj online prodaja kreće 7. srpnja. Ljetne stilske igre mogu početi.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori