Insta stil: Vanja Milićević

Insta stil: Vanja Milićević

@vanjaam

@vanjaam

Predivna Vanja Milićević je srpska modna blogerica čije kombinacije od 2010. godine iz tjedna u tjedan pratimo na njezinom blogu Fashion and Style, jednom od najboljih i najpopularnijih u regiji. Posebnost njezinog stila, u koji se svakom novom kombinacijom uvijek iznova zaljubimo, spoj je minimalističkih komada, svima omiljenih klasičnih silueta i krojeva te najnovijih trendova, uvijek obojen njezinim prepoznatljivim alurom i ležernošću. Njezin ormar ispunjen zanimljivim kreacijama, nezaobilaznim basic komadima i predivnim modnim dodacima je naša garderoba iz snova, mjesto unutar kojeg Vanja stvara uvijek jednostavne, uvijek zanimljive i uvijek drugačije kombinacije i, kao najistaknutiji dio njezinog Instagram profila, gost novog izdanja rubrike Insta stil.

@vanjaam

@vanjaam

Jednako poput njezinog modnog stila i popularnog bloga, Vanjin Instagram profil kroz fotografije svakodnevnih kombinacija, večernjih i svečanih outfita, ali i fotografije koje bilježe omiljene slastice i dijelove arhitekture i ulica gradova koje je posjetila savršeno prenosi njezin instančan osjećaj za estetiku unutar kojeg se spajaju bezgranična kreativnost i jednostavnost koja odiše ležernošću.

@vanjaam

@vanjaam

Osim putovanja, modni časopisi njezina su velika ljubav, mjesto na kojem pronalazi inspiraciju i još jedan od fotogeničnih motiva njezinih Instagram fotografija. Uvijek s primjerkom jednog od njih nadohvat ruke, Vanja prelistavanjem njihovih stranica poput prave it djevojke lako iščitava trendove u nastajanju i one najbolje prilagođava svom ormaru, uvijek ostajući vjerna svom prepoznatljivom i vrlo chic minimalom stilu s maksimalnim pomakom. Unutar njezine garderobe, uz nezaobilazne komade ormara svake cool djevojke poput kožne jakne, bijelog T-shirta, ležernih traperica, seksi haljine i Ray Ban naočala, nalaze se i neki manje predvidljivi komadi poput kreacija mladih dizajnera, zanimljivih modnih dodataka i krojeva koji stvaraju neočekivane siluete.

@vanjaam

@vanjaam

U nastvaku vam donosimo nekoliko fotografija s Vanjinog koloristički i stilski usklađenog i dotjeranog Instagram profila @vanjaam koji će, ako već nije, ubrzo postati jedna od vaših omiljenih, svakodnevnih Instagram destinacija i nepresušan izvor inspiracije.

@vanjaam

@vanjaam

@vanjaam

@vanjaam

@vanjaam

@vanjaam

@vanjaam

@vanjaam

@vanjaam

@vanjaam

@vanjaam

@vanjaam

@vanjaam

@vanjaam

@vanjaam

@vanjaam

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori