Limitirana kolekcija koja slavi putovanja za sve koji vole elegantne modne komade
Limitirana kolekcija koja slavi putovanja za sve koji vole elegantne modne komade

Limitirana kolekcija koja slavi putovanja za sve koji vole elegantne modne komade

One&Only Portonovi slavi umjetnost putovanja lansirajući ekskluzivnu kolekciju Depth over Distance, limitirano izdanje kreirano od strane proslavljenog crnogorskog modnog dizajnera Borisa Ćalića. Nastala pod utjecajem prirodnih ljepota i bogate lokalne kulture, ova kolekcija slavi modernu ženu, koja teži kreativnosti, na jednostavan način.

Nova kolekcija je sinonim vrhunske elegancije, namijenjena djevojkama i ženama koje vole jednostavne, poslovne, ali suptilne kombinacije. U sve bržem svakodnevnom radnom ritmu koji nas zaokuplja, u obilju pretjerivanja, ova kolekcija predstavlja pravo modno osvježenje koje sadrži komade, kako za boravak na egzotičnim mjestima, tako i za urbanu sredinu.

Boris za One&Only Portonovi8

„Kolekcija je u potpunosti napravljena od potpuno prirodnih i laganih materijala, što se stilski podudara s ambijentom resorta One&Only Portonovi, kao primjerom diskretnog i nenametljivog luksuza koji u prvi plan stavlja eleganciju, harmoniju s prirodom i udobnost. Resort One&Only je kao otmjeni luksuz i šik novog doba uspio istovremeno ovjekovječiti tajne prirode, što je našlo izraz i u ovoj modnoj kolekciji kroz harmoniju dizajna, boja i materijala“, kazao je Ćalić.

Resort One&Only kao spoj vrhunskog inženjerstva i dizajna u neraskidivom jedinstvu s prirodnim ambijentom, promovira modnu kolekciju koja je u sebe utkala nježnu snagu mora, svježinu zraka, vrhove planina, dašak maestrala, koji se kroz kreativni izraz duše spajaju u odjevnim komadima diskretne elegancije. A kako izgleda unutra i što se sve može doživjeti pročitajte OVDJE.

One&Only Portonovi se nalazi se u Herceg Novom – na ulazu u veličanstveni zaljev Boke Kotorske, idilu na crnogorskoj jadranskoj obali – okružen spektakularnim planinama i plavim Jadranom. U neposrednoj blizini Kotora, UNESCO-ve svjetske baštine, Portonovi je dizajniran kako bi odražavao arhitektonski stil starih venecijanskih palača u regiji, uključujući velike fasade, crvene krovove od terakote, bujne vrtove i zlatnu pješčanu plažu koja može parirati  najljepšima na Mediteranu.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori