Lili Inti – slovenski brend torbica stvorenih za romantične proljetne i ljetne stylinge

Lili Inti – slovenski brend torbica stvorenih za romantične proljetne i ljetne stylinge

Lili Inti je brend torbica s jednom izvanrednom razlikom. Kolekcija je napravljena od kukuruzne komušine i kože te objedinjuje tradicionalnu umjetnost s odvažnom i modernom estetikom. Svaka je torba nedvojbeno umjetničko djelo. Upoznata s običajima starog svijeta, ali prožeta suvremenim šikom, Lili Inti namijenjena je ženskom stilu koji favorizira bezvremenske modne dodatke.

Kroz povijest su ljudi u Sloveniji izrađivali predmete iz vanjskih listova kukuruza. Lili Inti tu prakticiranu tradiciju provodi u 21. stoljeću, održavajući plemenitu tradiciju živom. Potrebno je do dva dana za pletenje jedne takve torbice iz kukuruzne komušine. Pletenje iz kukuruzne komušine je znanje koje se prenosi od najstarijih predaka. Surađujući s lokalnim obrtnicima, Lili Inti održava živost slovenske baštine i kulture.

Torba je zatim dovršena najfinijom telećom kožom u Ubriqueu u Španjolskoj. Ikonične modne kuće među kojima su Gucci, Chloe, Loewe i Louis Vuitton redovito proizvode svoju kožnu galanteriju u Ubriqueu zbog izvrsnog majstorstva. Lili Inti je ponosna što je sljedeća na redu i isporučuje torbice vrhunske kvalitete koje se mogu usporediti sa svjetskim poznatim brendovima. Lili Inti je za žene koje žive neustrašivo i usude se biti drugačije.

Na pitanje o top trendovima za proljeće/ljeto 2020, Anna Wintour kazala je da će torbe i ostali dodaci napravljeni od neobičnih prirodnih materijala poput ratana i rafije dominirati u Spring/Summer kolekcijama. Kukuruzna komušina kao prirodni materijal nije zajednička u modnim dodacima, štoviše, na trenutnom modnom tržištu u svijetu ne postoji bilo koja druga torba od komušine poput Lili Inti torbe.

Inače, vlasnica brenda Lili Žagar bivša je TV voditeljica, koja se odlučila ostaviti televiziju i slijediti svoje snove, koja nam je otkrila: “Ideja je došla kad sam od svoje bake dobila 40 godina star ceker od kukuruzne komušine. I tako je sve počelo.”

Više o ovim zanimljivim torbicama saznajte na: www.liliinti.com

Foto: PR

Preporuka

Zatvori