Najljepši zlatni nakit stvoren za najposebnije prilike

Najljepši zlatni nakit stvoren za
najposebnije prilike

Iz sezone u sezonu, modni trendovi neprestano se mijenjaju i u naše garderobe unose dašak svježine, a svakodnevnim kombinacijama daju efektan izgled. Za nekoliko novih modela s trendi pomakom uvijek ćemo naći mjesto u ormaru, no u središtu svake garderobe posebno je mjesto rezervirano za sve one vječne modne klasike kojima se uvijek vraćamo. Uz odjevne favorite poput bijele košulje i male crne haljine, među modnim klasicima nalazi se i nekoliko modnih dodataka od kojih samo jedan krasi neodoljivi sjaj i predznak vječnoga. Naravno, riječ je o zlatnom nakitu.

Istovremeno decentan i raskošan, nakit se oduvijek i uvijek iznova ističe kao najpopularniji detalj u modnom svijetu koji s lakoćom i elegancijom oplemenjuje svaki look i zaista čini razliku. Nakit je modni dodatak, ali i mnogo više od toga zbog čega je rezerviran za sve one najposebnije prilike poput zaruka, vjenčanje, godišnjica i rođendana.

Ako ste u potrazi za najljepšim zlatnim nakitom za posebnu priliku koja vam se bliži, u nastavku upoznajte Zlatni centar LEWIKO.

Najposebniji zlatni nakit nosi LEWIKO potpis

S posvetom najposebnijim prilikama, zarukama i vjenčanjima, započela je priča o Zlatnom centru LEWIKO. Osnovan 1992. godine kao prvi specijalizirani centar zaručničkog i vjenčanog prstenja u Hrvatskoj. Od samog početka pa sve do danas kada se ističe kao jedno od najprepoznatljivijih imena na hrvatskoj zlatarskoj sceni, LEWIKO je ostao vjeran svojem prepoznatljivom pristupu. Svaki komad nakita krase vrhunski dizajn i najviša kvaliteta te unikatnost izvedbe i individualan pristup klijentima.

Osim raskošne kolekcije zaručničkog i vjenčanog prstenja koja nudi više od 500 modela burmi te široku paletu zaručničkog prstenja s dragim kamenjem, Zlatni centri LEWIKO nude i mogućnosti izradite unikatnog vjenčanog prstenje po slici ili vašoj ideji i to u najkraćem mogućem roku. 

LEWIKO kolekcija s trendi pomakom

Osim što je postao sinonim za najljepše zaručničko i vjenčano prstenje, Zlatni centar LEWIKO ide u korak s najvećih svjetskim trendovima iz svijeta nakita koja spaja u svojim trendi kolekcijama. Posljednja trendi kolekcija Shine on time predstavljena je na Sajmu vjenčanja 2020., a inspirirana je vječnim sjajem dijamanata. Sjajni dijamanti spajaju se s bijelim zlatom u efektnim komadima nakita koji prenose najveće trendove, ali istovremeno zadržavaju eleganciju i klasičan karakter zbog kojeg ćete ih obožavati nositi godinama. Kolekcija je osvojila posjetitelje Sajma vjenčanja i brojne obožavatelje LEWIKO nakita među kojima se nalazi i njihova ambasadorica Sandra Perković koja se našla i u ulozi zaštitnog lica kolekcije.

Od zlatnog nakita kreiranog za najposebnije prilike do trendi komada nakita u kojima ćete pronaći savršeni poklon za najdraže, ali i za same sebe, Zlatni centar LEWIKO jedan je od najboljih shopping destinacija kada je o nakitu riječ.

Osim raskošnih i raznolikih kolekcija nakita, Zlatni centar LEWIKO nudi i sve druge zlatarske usluge koje bi vam mogle zatrebati: nizanje bisera, koralja i ostalog kamenja na specijalni konac, redizajniranje i restauraciju starog nakita po vašem ukusu, izradu unikatnog nakita prema vašoj ideji ili slici, graviranje svih predmeta i lasersko graviranje fotografija i slika te izradu personaliziranog nakita.

Zlatni centar LEWIKO možete pronaći na tri lokacije – LEWIKO Diamond na adresi Vlaška 64, Zagreb, LEWIKO Steel na adresi Šubićeva bb (Kvaternikov trg), Zagreb te LEWIKO Exclusive u Pothodnik bb, Karlovac. Sve novosti i trendove možete pratiti na lewiko.hr.

Foto: LEWIKO

Učitati još
Zatvori