Levi’s dućan se vraća u centar grada

Levi’s dućan se vraća
u centar grada

levis-shop-4

@levis

Sjećate se zlatnog doba Levi’s-a kada se shop nalazio u centru grada, odmah pored Gradske Kavane? Kad smo po traperice išli čak do Trsta jer je kultni 501 bio neizostavan artikl svakog ormara, i muškog i ženskog? Uhvati li vas nostalgija kad u ruke primiš svoj model kupljen 80-ih ili 90-ih? Onda je ovo vijest koja će vas oduševiti.

Levi’s se vraća u grad

Da, dobro ste čuli, Levi’s dućan se vraća u centar grada. Od 07. srpnja ponovno možete posjetiti najbolje mjesto u gradu za kupnju novih Levi’s traperica.

Tog već spomenutog datuma, na adresi Gundulićeva 7, otvara se novouređena trgovina za sve ljubitelje mode i brand-a Levi’s. Osim Elle Dvornik, Kristine Šalinović i Sonje Kovač koje su veliki fanovi ovog svjetskog brenda, na licu mjesta moći ćete sresti i poznate hrvatske bloggere, okrijepiti se, a što je najbolje od svega, svi će imati priliku napraviti traperice baš po svojoj mjeri jer stiže prvi i jedini u Hrvatskoj – Tailor shop!

@levis

@levis

Tailor shop – prvi i jedini u Hrvatskoj – baš u Levi’s-u

Koliko ste puta poželjeli na svoje traperice ili najdraže jeans komade aplicirati neki svoj vlastiti detalj? Jeste li pokušali sami odrezati hlače ili traper jaknu kako bi bila unikatna i posebna?
Sad za to imate priliku, i to sasvim besplatno!

Na dan otvorenja tvoje buduće najdraže trgovine, po prvi puta u Hrvatskoj stiže i kutak za sve kreativce i one koji žele sasvim jedinstvene traperice, traper jaknu ili neki drugi traper komad odjeće. Aplikacija amblema, zakovica, rupica i mnogo drugih detalja nalazit će se na jednom mjestu, a za sve posjetitelje na dan otvorenja, ta će usluga biti besplatna.

Zato, trk na internet potražiti ideje što bi sve mogao/la poželjeti na svojim trapericama i već danas obilježi 07. srpnja u svom kalendaru kada ćeš na svojoj šetnji po zagrebačkoj špici svratiti u novu Levi’s trgovinu.

Levi's

@levis

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori