Razigrani i šareni modni svijet Leandre Medine u novoj Mango kolekciji

Razigrani i šareni modni svijet Leandre
Medine u novoj Mango kolekciji

Leandra Medine se prije nekoliko godina istaknula na modnoj sceni svojim osebujnim stilom i blogom Man Repeller. Birajući neočekivane i manje popularne komade te spajajući ono naizgled nespojivo, Leandra je originalnim pristup osobni blog pretvorila u jedan od najpopularnijih lifestyle portal s naglaskom na modne teme, trendove i novosti. Ubrzo, Leandra je svoje mjesto pronašla u prvim redovima modnih revija, njezin blog transformirao se u jedan od najutjecajnijih online magazina, a uslijedile su i brojne suradnje s popularnim brendovima. Jedan od najistaknutijih bez sumnje je ona s španjolskim high street brendom Mango.

Prije dvije godine, Leandra Medine bila je dio Mango Journeys kampanje u kojoj je kroz foto-intervju otkrila svoja omiljena mjesta u New Yorku i svoje omiljene modele iz Mango kolekcije. Ove jeseni, Leandra nije izabrala svoje Mango favorite, već ih je kreirala sama.

Leandra Medine x Mango kolekcija

Prije nekoliko tjedana, high street brend Mango najavio je novu kolekciju koja je izazvala veliki interes kako obožavatelja brenda, tako i cijelog modnog svijeta. Iza kolekcije krije se suradnja s it djevojkom modernog doba, Leandrom Medine.

Leandra Medine x Mango je mini kolekcija koja donosi odlične modele za sezonu jesen/zima 2019. u prepoznatljivom Leandrinom stilu. Nosivi i svestrani, ali s dodatkom neočekivanim detalja, Leandra Medine x Mango modeli ponajprije su efektni i kreirani da razbiju monotoniju svake jesenske i zimske garderobe.

Od bijele bluze do traper modela, jakni i modnih dodataka, u nastavku pogledajte kako izgledaju najpoželjniji jesenski i zimski modeli s potpisom Leandre Medine.

Foto: Mango

Učitati još
Zatvori