Odlične haljine u novoj H&M Conscious Exclusive kolekciji

Odlične haljine u novoj H&M
Conscious Exclusive kolekciji

Za proljetnu sezonu 2019. godine, H&M Conscious Exclusive istražuje ljekovitu snagu prirode, dok istovremeno usvaja i inovacije kada su u pitanju održivi materijali i procesi, sve s ciljem postizanja održivije budućnosti mode. Kolekcija će biti lansirana 11. travnja i dostupna u odabranim trgovinama širom svijeta, kao i online na hm.com.

U sklopu gotovo svake nove Conscious Exclusive kolekcije, H&M predstavlja i nove održive materijale koji ove sezone obuhvaćaju Piñatex® zamjenu za pravu kožu napravljenu od celuloznih vlakana dobivenih iz lišća ananasa, BLOOM™ Foam prilagodljivu biljnu pjenu dobivenu preradom biomase dobivene od algi, i Orange Fiber® održiva svilenkasta vlakna dobivena preradom citrusnog voća.

Nova H&M Conscious Exclusive kolekcija

„Pri izradi ove kolekcije istraživali smo ljepote prirode, što je vidljivo na našim uzorcima, lepršavim krojevima, upečatljivoj paleti boja i pažnji posvećenoj detaljima. Presretni smo što možemo predstaviti nove održive materijale dobivene na biljnoj bazi i na taj način kreirati visokokvalitetne, prekrasne i moderne odjevne kombinacije koji su istovremeno zanimljivi, ali i jednostavni za nošenje,” ističe Ann-Sofie Johansson, Creative Advisor za H&M.

Conscious Exclusive kolekcija utjelovljuje ravnotežu između glamura i inovativnosti te se podjednako dobro može nositi u posebnim prilikama, kao i u opuštenijim svakodnevnim trenucima. Kolekcija je nadahnuta prirodnim ljepotama koje nas okružuju, ujedno i važnom ulogom koju ima priroda. Dizajnerski tim pretočio je minerale, drveće i biljke u prekrasni jacquard i prozračne tkanine s uzorcima. Paleta boja obuhvaća boju lavande, boju pijeska, tirkizno plavu i petrolej boju, kao i koraljno ružičastu boju te crnu, zlatnu i srebrnu boju.

U kolekciji se posebno ističu haljine koje dolaze uz pravi statement moment. Boje su jasne, a uzorci upečatljivi, stoga će biti odličan izbor za sva svečana događanja koja slijede ovog proljeća i ljeta. Lepršavi volani, plisirani elementi, dramatični rezovi, doista čine haljine iz ove kolekcije vrlo posebnima pa nećete moći proći nezamijećeno.

Svi se gore spomenuti materijali i uzorci isprepliću na haljinama te se snaga prirode očituje baš u svakom komadu, bez obzira radi li se o krutom jacquardu ili lepršavim materijalima.

Cijelu kolekciju i cijene prije lansiranja razgledajte na ovom linku.

Foto: H&M

Učitati još
Zatvori