KLISAB ima Archive Sale – uhvatite kultne komade iz prošlih kolekcija hrvatskog brenda
KLISAB ima Archive Sale – uhvatite kultne komade iz prošlih kolekcija hrvatskog brenda

KLISAB ima Archive Sale – uhvatite kultne komade iz prošlih kolekcija hrvatskog brenda

Vijest koja je ovih dana razveselila modne znalce je da se uskoro otvaraju vrata modnom vremeplovu s nevjerojatnim KLISAB Archive Saleom! Da, dobro ste pročitali – ovo je prilika da zavirite u prošlost i uhvatite komadiće proteklih kolekcija koje ste uvijek željeli imati. Poznati hrvatski brend će na ovom sniženju izložiti limitirane količine, revijske i editorijalne uzorke iz ranijih kolekcija. Svi ti posebni komadi koji su nosili pečat prethodnih sezona bit će dostupni u Obrtničkom prolazu 4 od 25.08. do 02.09.2023.

Postanite dio modne priče

Zamislite da posjedujete modele koje su nosili odabrani modni insideri prije nekoliko sezona. Ovi komadi nisu samo odjeća, već su priče o trenucima koji su oblikovali KLISAB modnu priču. I sada, imate priliku postati dio te priče. No, budite brzi jer ovi modeli izlaze iz ponude nakon KLISAB Archive Salea i više neće biti dostupni za narudžbu ili kupnju.

Bogati izbor na Klisab saleu

Imajte na umu da rezervacija nije moguća. Ovdje vrijedi pravilo “prvi dolazi, prvi nosi“, stoga budite spremni za akciju i brzu odluku.

Naglašavamo da je kupnja moguća samo u KLISAB dućanu, gdje ćete moći osobno pregledati, isprobati i odabrati komade koji su vas osvojili. Od ikoničnih kariranih kaputa, patchwork sakoa i nekonvencionalnih topova do iscrtanih traperica, dvotonskih hlača i asimetričnih suknji. Klisab komadi su savršeni statement komadi i fokus outfita te njihovim kombiniranjem s modnim klasicima možete dobiti upečatljive i inspirativne kombinacije koje će vas staviti u centar pažnje.

Ako želite saznati više o dostupnim modelima, za vas smo izdvojili najpopularnije komade koje ne želite propustiti.

Ovdje ćete pronaći cjelokupnu ponudu i sve potrebne detalje.

Jakne i kaputi

Topovi

Haljine

Hlače

Suknje

KLISAB Archive Sale je modni događaj koji će vas prenijeti kroz različite modne epohe i pružiti vam priliku da posjedujete jedinstvene komade. Nemojte propustite ovu priliku!

FOTO: Klisab,

Učitati još
Zatvori