Modni dodaci koji će diktirati proljetno-ljetne trendove

Modni dodaci koji će diktirati
proljetno-ljetne trendove

MODNI DODACI KOJI ĆE DIKTIRATI PROLJETNO-LJETNE TRENDOVE

Karla, trgovina luksuznom obućom i modnim dodacima, svojom novom kampanjom lansira modnu odiseju ravno u svemir. Nadahnuta jubilarnom, 50. obljetnicom stupanja čovjeka na Mjesec i znanstveno-fantastičnim filmovima, Karla je odabrala upravo svemir za savršenu kulisu i predstavljanje četiri neodoljive modne kombinacije, koje će diktirati proljetno-ljetne trendove.  

Svemirske (ne)boje – srebrna i bijela, logično su se nametnule kao glavni tonovi koje morate uvrstiti u svoju odjevnu odiseju. U trendu su perspeks Fabi sandale s blok petom, koje će možda ponajviše obilježiti ovu modnu sezonu, baš kao i nestvarne Pura Lopez kroko-srebrne štikle, koje ostavljaju bez daha. Oba modela savršeno nadopunjuje Coccinelle torbica čiji model nosi ime princeze Zvjezdanih ratova – Leie.

Ipak jedan od najhrabrijih modnih poteza sezone moglo bi biti otkrivanje sadržaja svoje torbice. Prozirni, PVC elementi popularnih modela Coccinelle Ambrine i Marc Jacobs Jelly Snapshot uvode nas u zabavnu modnu igru, koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a u kombinaciji s Fabio Rusconi natikačama stvorene su za otkrivanje svemirskih prostranstava.

Nisu samo cipele s visokim potpeticama atraktivne za hod po mjesečini. Tosca Blu tenisice ukrašene krupnim šljokicama i Marc Jacobs popularne „scuba“ tenisice idealne su za cjelodnevnu aktivnost, a uz Coccinelle Arlettis, torbicu zanimljivog, futurističkog dizajna, izgledat ćete kao da ste upravo sletjeli iz druge modne galaksije.

Sunčani upliv u naoko hladan Mjesec pružaju najpopularnije sandale sezone – Giancarlo Paoli „slingback“ koje odašilju predivnu poruku ljubavi iz modnog svemira dok Tory Burch, Furla i Marc Jacobs zanimljivim modelima torbica daju poseban naglasak ovom jedinstvenom modnom izričaju.

Zakoračite i vi ovog proljeća u novu modnu galaksiju i prepustite se mašti u Karla trgovinama u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku ili u novoj web trgovini www.karla.hr s besplatnom dostavom. I neka vam svemir bude nova modna granica! U nastavku otkrijte video koji prati kampanju i najpoželjnije modele za proljetnu i ljetnu sezonu koje već možete pronaći na policama Karla trgovina i u web trgovini.

SVEMIRSKI SREBRNA

SUNČANO ZLATNO

PVC ZA ODVAŽNE

NEZAOBILAZNA BIJELA

Foto: Mladen Šarić,  Timy Šarec, Karla

Učitati još
Zatvori