U Zari smo pronašli savršene klasične kapute koji neodoljivo podsjećaju na Max Mara modele
U Zari smo pronašli savršene klasične kapute koji neodoljivo podsjećaju na Max Mara modele

U Zari smo pronašli savršene klasične kapute koji neodoljivo podsjećaju na Max Mara modele

Nalazimo se u razdoblju godine koje je idealno za ulagati u statement komade i dočekati zimu sa stilom. Jesen je u znaku razigranih i vibrantnih trendova, nose se boje i uzorci, a mi se ne možemo odlučiti što nam se više sviđa. Često smo neodlučni jer ne znamo koji komad odabrati i želimo igrati na sigurno. Postoji klasika s kojom nikada nećete pogriješiti i brendovi koji su sinonim za kvalitetne basic komade. Max Mara kaputi su nam već dugo predmet žudnje, a upravo smo u Zari pronašli vrlo sličnu verziju omiljenog kaputa.

Max Mara kaputi su bezvremenska klasika koju se isplati imati

Talijanski brend je sinonim za profinjenost i klasiku, a njihovi kaputi su godinama must have komadi. Boje konjaka, savršenog kroja i najboljih materijala oduzimaju dah svim ljubiteljima mode. Što god odjenuli, a da preko prebacite Max Mara kaput izgledat ćete dotjerano.

Iako volimo pratiti nove trendove, klasici poput ovog kaputa se prilagođavaju svakom vremenu i uvijek ih možete kombinirati na svoj način. Bilo da je riječ o poslovnim kombinacijama gdje ćete preko odijela prebaciti ovaj kaput ili običnim trapericama i tenisicama, izgledat ćete stylish.

Zara dupe

Zara vrlo često radi popularne dupe verzije proizvoda, a ovaj put smo pronašli modele koji nalikuju Max Marinim. Riječ je o dugim kaputima u bež i crnoj boji koji izgledaju spektakularno i možemo ih zamisliti na mnoge kombinacije. Ako ste ljubitelji klasike s urbanim pomakom i komada koje ćete moći nositi sezonama, onda se u ove kapute definitivno isplati uložiti.

S obzirom na brzu modu i komade koji traju jednu sezonu, klasici nam dođu kao pravo osvježenje za garderobu. Ako pak niste ljubitelji minimalističkih komada, možete ih nositi na vibrantne outfite i tako stvoriti zanimljive kombinacije. Što god odabrali, nećete pogriješiti jer ovo su kaputi koji nikada neće izaći iz mode.

max mara
max mara
zara kaput
zara
max mara
max mara
zara crni kaput
zara

Foto: Instagram (@maxmara), Zara, Max Mara

Učitati još
Zatvori