Pronašli smo dugi kaput u Zari koji neodoljivo podsjeća na Max Mara model
Pronašli smo dugi kaput u Zari koji neodoljivo podsjeća na Max Mara model

Pronašli smo dugi kaput u Zari koji
neodoljivo podsjeća na Max Mara model

Nalazimo se u razdoblju godine koje je idealno za ulagati u statement komade i dočekati zimu sa stilom. Jesen je u znaku razigranih i vibrantnih trendova, nose se boje i uzorci, a mi se ne možemo odlučiti što nam se više sviđa. Često smo neodlučni jer ne znamo koji komad odabrati i želimo igrati na sigurno. Postoji klasika s kojom nikada nećete pogriješiti i brendovi koji su sinonim za kvalitetne basic komade. Max Mara kaputi su nam već dugo predmet žudnje, a upravo smo u Zari pronašli vrlo sličnu verziju omiljenog kaputa.

Max Mara kaputi su bezvremenska klasika koju se isplati imati

Talijanski brend je sinonim za profinjenost i klasiku, a njihovi kaputi su godinama must have komadi. Boje konjaka, savršenog kroja i najboljih materijala oduzimaju dah svim ljubiteljima mode. Što god odjenuli, a da preko prebacite Max Mara kaput izgledat ćete dotjerano.

Iako volimo pratiti nove trendove, klasici poput ovog kaputa se prilagođavaju svakom vremenu i uvijek ih možete kombinirati na svoj način. Bilo da je riječ o poslovnim kombinacijama gdje ćete preko odijela prebaciti ovaj kaput ili običnim trapericama i tenisicama, izgledat ćete stylish.

zara
zara

Zara vrlo često radi popularne dupe verzije proizvoda, a ovaj put smo pronašli  Max Mara kaput. Riječ je o dugom, boje konjaka kaputu koji izgleda spektakularno i možemo ga zamisliti na mnoge kombinacije. Ako ste ljubitelji klasike s urbanim pomakom i komada koje ćete moći nositi sezonama, onda se u ovaj kaput isplati uložiti.

S obzirom na brzu modu i komade koji traju jednu sezonu, klasici nam dođu kao pravo osvježenje za garderobu. Ako pak niste ljubitelji minimalističkih komada, možete ih nositi na vibrantne outfite i tako stvoriti zanimljive kombinacije. Što god odabrali, nećete pogriješiti jer je ovo kaput koji nikada neće izaći iz mode.

zara
zara
zara
zara
zara
zara
Učitati još
Zatvori