Iz Juno studija stiže nam nova kolekcija nakita inspirirana biserima
Iz Juno studija stiže nam nova kolekcija nakita inspirirana biserima

Iz Juno studija stiže nam nova kolekcija
nakita inspirirana biserima

Za Međunarodni dan žena, iz Juno studija, stiže nam jedna posebna, taktilna priča za kolekciju proljeće/ljeto 2024. kojom dominiraju slatkovodni biseri obgrljeni srebrom i 24k pozlaćenim srebrom te prirodnim motivima koji su Anitina vječna inspiracija.

Žena i nježan dodir ruku u fokusu su nove kampanje koja na savršen način pokazuje važnost tog malog, ali izuzetno važnog pokreta ljudskog tijela. Od rođenja, pa kroz cijeli naš život, zagrljaj i topli dodir ruku koje vole je ono kako mi kao djeca, pa naposljetku i odrasli ljudi, osjećamo i pokazujemo ljubav, brižnost i nježnost. Čak i kada fizički nismo u zagrljaju voljene osobe, kada ga doslovno ne osjećamo na koži, dodir ruku i zagrljaj ostaje na i u nama te sigurnije koračamo kroz život.

Juno
Juno

Snaga nježnog ženinog zagrljaja uz Juno

Jednak osjećaj pruža i nova kolekcija nakita iz Juno studija. U jednom trenu zaboravljate da ga nosite već danima, tjednima, mjesecima, a on postaje dio vas i vašeg identiteta neovisno o tome nosile poslovno odijelo, romantičnu haljinu, casual jeans ili sjedile doma na kauču u trenirci. Nova Juno kolekcija, kao i zagrljaj, ide uz sve odjevne kombinacije.

Ovom kolekcijom sam htjela osnažiti ženu, majku, sestru, prijateljicu, kćer i pokazati da unatoč svoj težini koju ponekad život žene nosi, onaj sitni dašak glamura je nešto što čini razliku. Nakit čini razliku. Budimo svoje, snažne, samouvjerene, ali i ranjive. Dopustimo si sve uloge, kaže ovom prigodom Anita.

Juno
Juno

Opće informacije o novoj kolekciji

Od 2016. Juno žena može biti sve što želi, pa čak i onda kada joj ponekad nedostaje vremena za sve. Zato je tu taj decentni ukras kojeg ne mora skidati kada dnevno uskače u razne uloge svog života. Juno nakit prati ženu kroz cijeli dan, a njenom izgledu daje jedan finalni touch. Ova Juno kolekcija vas čeka od 11.03. na www.junostudio.co, a Juno također možete pronaći i na sljedećim lokacijama: Kawa Dubrovnik, Limun Zadar, Experience Trogir, a uskoro i u Sole Luna u Poreču.

Juno
Juno

Foto: RRVisual Studio & Office, Rajna Raguž

Kosa i make-up: Ivica Palinić

Kreativno vodstvo: Anita Broadfoot

Učitati još
Zatvori