Journal Summer Giveaway: Anka Jewelry nakit koji ćete obožavati nositi

Journal Summer Giveaway: Anka Jewelry nakit
koji ćete obožavati nositi

Journal Summer Giveaway: Anka Jewelry

Journal summer of giveaways se nastavlja! U suradnji s domaćim brendom nakita Anka Jewelry, danas slavimo istinsku i autentičnu ljepotu žene i poklanjamo njihove divne komade nakita ukrašene poludragim kamenom rubin.

Otkrijte prirodnu ljepotu u efektnim komadima nakita

Hrvatski brend nakita Anka Jewelry predstavlja modernu kombinaciju koja istovremeno donosi i spaja izvornu, netaknutu prirodu i žensku nježnost. Brend zagovara istinsku i autentičnu ljepotu žene, pa je tako i nakit prirodan u svakom pogledu. Nakit je ukrašen jedinstvenim oblikom poludragih kamenja koji ga u konačnici čini nesavršenim, ali jedinstvenim i vrlo ženstvenim.

Kako bi svakoj ženi omogućili unikatan nakit sav nakit je prilagodljive veličine te je izrađen od finog messinga koji svojom strukturom i gustoćom omogućuje mnogobrojna sigurna razvlačenja i savijanja nakita. Za dodatno isticanje ljepote mesing je premazan plemenitim metalima kao što su 14-karatno zlato, ružičasto zlato i rodijum.

Anka Jewelry možete kupiti na njihovoj službenoj web stranici anka-jewelry.com te pronaći na službenom Instagram profilu @anka_jewelry.

Journal Summer Giveaway: Anka Jewelry

Journal x Anka Jewelry giveaway

U suradnji s domaćim brendom nakita Anka Jewelry, jednoj sretnici poklanjamo narukvicu pozlaćenu sa ružičastim zlatom i naušnice iz kolekcije Goddesses Tears koja se ističe kombinacijom riječnog bisera i poludragog neobrađenog kamena rubin, te prsten iz kolekcije Godessess One Big Dream koji je također ukrašen velikim neobrađenim poludragim kamenom rubin.

Ovaj giveaway je završen 7. kolovoza 2021.

Učitati još
Zatvori