Journal.hr adventsko darivanje: City Center one poklon bon

Journal.hr adventsko darivanje: City
Center one poklon bon

S početkom prosinca i adventskim zbivanjima koja su zaživjela po gradovima, i mi smo se odlučili uključiti u blagdansko raspoloženje adventskim darivanjem. Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih!

CITY CENTER ONE POKLON BON

Čarobna i raskošna blagdanska sezona donosi bezbroj razloga za slavlja i druženja, ali i pregršt razloga za shopping. City Center one za jednog sretnog Journal.hr čitatelja pripremio je savršeni poklon – poklon bon od 500 kuna koji možete iskoristiti u svim trgovinama u City Centeru one, a koji će, bez sumnje, biti dobrodošao dodatni džeparac za veliki božićni shopping. Počastite same sebe ili podijelite dašak blagdanske čarolije i bon iskoristite za kupovinu poklona za obitelj i prijatelje.

Ovih blagdana, jedan sretnik ili sretnica ima priliku osvojiti City Center one poklon bon u vrijednosti od 500 kuna. Sve što morate napraviti je:

1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
2. Pratiti @city.center.one Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do srijede, 12. prosinca 2018. u podne, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori