Journal darivanje: Osvojite zlatnu ogrlicu s motivom srca iz zlatarne Dodić

Journal darivanje: Osvojite zlatnu ogrlicu s
motivom srca iz zlatarne Dodić

Dan zaljubljenih samo što nije stigao, a sa svih strana već nas neko vrijeme obasipaju ideje i prijedlozi što pokloniti svojim bližnjima ili kako s partnerima kvalitetno i ugodno provesti ovaj praznik ljubavi. Valentinovo bi se, reći će neki, trebalo slaviti svakoga dana u godini, no činjenica je da smo navikli posebnu pažnju bliskim nam osobama iskazivati upravo u veljači i malim ili većim znakovima pažnje davati im do znanja koliko nam je stalo do njih.

Slavlju Dana zaljubljenih pridružuje se i Zlatarna Dodić, koja čitateljima i pratiteljima Journala također želi uljepšati Valentinovo. I to jednom uistinu posebnom zlatnom ogrlicom, koja na sebi nosi ultimativni simbol ljubavi – privjesak s motivom srca. Sretna dobitnica ili dobitnik moći će ju po osvajanju gravirati i personalizirati inicijalima, datumom ili nekim prigodnim simbolom.

Odaberite zlatni nakit s motivom srca i razveselite sebe ili vama dragu osobu! Motiv srca u Zlatarni Dodić dostupan je na modernim naušnicama, ogrlicama, narukvica i privjescima – aktualnu ponudu istražite ovdje. Posjetite Zlatarna Dodić webshop i iskoristite mogućnost besplatne dostave za sve narudžbe.

Journal x Zlatarna Dodić giveaway

Darujemo jednu sretnu dobitnicu ili dobitnika, a sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan poklon je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @zlatarna_dodic Instagram profil
  3. Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do petka, 11. veljače 2022. u 20 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnog dobitnika.

Update: Sretna dobitnica je @mijabajic – čestitke!

Foto: PR

Učitati još
Zatvori