Jelena Perčin u proljetnoj priči hrvatskog modnog brenda

Jelena Perčin u proljetnoj priči
hrvatskog modnog brenda

CENTRA_JelenaPerčin-11

Jelena Perčin za brend CENTRA

Poznata hrvatska glumica Jelena Perčin predstavila je CENTRA kolekciju za proljetne dane pred nama. Nova kolekcija povezuje udobnost i kvalitetu odjevnih komada nadopunjenu svevremenskim cvjetnim uzorkom i prugicama za žene, dok istovremeno odijeva muškarce u bussines casual stilu.

Ženska kolekcija ističe se cvjetnim printevima koji se jednostavno kombiniraju s jednobojnim suknjama ili hlačama.

CENTRA-SS18-JelenaPerčin5

CENTRA outfite možete birati prema raspoloženju i dnevnim prigodama, a svakako ćete pronaći nešto za sebe odlučite li se za lepršave materijale ili veće konfekcijske brojeve kada Vam je udobnost na prvom mjestu.

Jelena Perčin, pronašla je CENTRA outfite za svakodnevne i opuštene prilike koji su u svakom trenu naglašavaju ženstvenost. Outfiti su obogaćeni ponudom poznatih svjetskih brandova čije se prodavaonice mogu posjetiti u srcu Zagreba i shopping centrima – Gerry Weber, camel active, Tosca Blu i Betty Barclay.

CENTRA-SS18-Jelena

Priča o proljetnoj eleganciji CENTRE – hrvatskog modnog branda poduzeća Tekstilprometa, ostvarena je u suradnji s modnim fotografom Franjom Matkovićem. Više o kolekciji doznajte na službenoj stranici ili na Facebook profilu.

CentraMuškaKolekcija

CentraklupicaMušarac

CentraDečko

CENTRA_muško_šetnjica

CENTRA_JelenaPerčin-12

Foto: Franjo Matković

Učitati još
Zatvori