Stigla je nova Nike x Jacquemus kolekcija
Stigla je nova Nike x Jacquemus kolekcija

Stigla je nova Nike x Jacquemus kolekcija

Kada govorimo o dizajnerima i viskom modnim kućama koje su posljednje vrijeme osvojile svijet, sa sigurnošću možemo zaključiti kako je Jacquemus najveći hype posljednje dvije godine. Pastelne boje, vibrantni komadi, savršeno producirane revije na hit lokacijama su samo neke od stavki koje su pridonijele da se ovaj dizajner vine u visine uz bok najvećim modnim kućama. Jacquemus komadi su zastupljeni gotovo na cjelokupnoj streetstyle sceni. Riječ je o nosivim, a stylish komadima s prepoznatljivom estetikom koja je osvojila publiku diljem svijeta. Predani rad i perfekcionizam su u ovom slučaju isprofilirali brend koji će se još dugo nositi.

Kolaboracija koju smo nestrpljivo čekali

U trenutku u kojem je najavljena Jacquemus x Nike kolaboracija, Instagram je bio preplavljen raznim objavama. Sportska obuća i odjeća je odavno izgubila funkcionalne konotacije, a postala dio fashion svijeta. Stoga, ne čudi što je ova kolaboracija izazvala toliki interes. Gucci x Adidas kolekcija je također bila zastupljena, a sve su to određene promjene u modi koje dolaze zbog novih generacija. Modni naglasak se promijenio i visoke modne kuće pokušavaju ići u korak s trendovima. U tom smislu imamo razne komade, ali i kolaboracije sportskih  komada s viskom modom. Tenisice su IT komad koji se može kombinirati gotovo na sve.

Osobito nam se sviđaju tenisice iz ove kolekcije jer je riječ o jednostavnim bojama, ali i obliku koji se primjerice može nositi na ženska odijela i zanimljive jesenske kombinacije. Iako se nalazimo na početku ljetnog razdoblja, jesensko zimske kolekcije su već počele izlaziti, a mi maštamo o omiljenim komadima. Jako puno stvari nam se sviđa iz nove kolekcije i možemo zamisliti kako ih kombiniramo na razne outfite. U nastavku se sami uvjerite kako je riječ o izvanrednoj kolekciji za koju ne sumnjamo kako će se prodati vrlo brzo. Možda budete sretni pa na vrijeme ugrabite komad iz popularne kolaboracije.

Foto: Instagram, Jacquemus

Učitati još
Zatvori