Preslatka IZIPIZI dječja kolekcija ekskluzivno je dostupna u tri hrvatska grada
Preslatka IZIPIZI dječja kolekcija ekskluzivno je dostupna u tri hrvatska grada

Preslatka IZIPIZI dječja kolekcija ekskluzivno
je dostupna u tri hrvatska grada

Od svog osnutka 2009. godine, IZIPIZI se od brenda koji proizvodi samoposlužne naočale za čitanje razvio u brend koji nudi širok dijapazon sunčanih naočala i naočala za čitanje za djecu i odrasle. Nastojeći pružiti rješenja koja će ispuniti svačija očekivanja, IZIPIZI je u stalnoj potrazi za jednostavnim, ali efektnim rješenjima koja već niz godina mame osmijehe na lice svim generacijama. Stanje duha okrenuto kreativnosti posebno se odražava u brojnim suradnjama s renomiranim imenima i brendovima, odabranima prema zajedničkim vrijednostima koje njeguju.

izipizi dječja kolekcija

Proljetna IZIPIZI dječja kolekcija

Ovog proljeća, IZIPIZI nam predstavlja još jednu posebnu suradnju s Bonpointom, ekskluzivnim francuskim brendom dječje odjeće, slaveći radost i razigranost toplih dana koje ćemo provesti povezani s prirodom. Iako su česte suradnje ta dva brenda, ovo je prvi put da je njihova kolaboracija ekskluzivno dostupna i u Hrvatskoj. Naočale možete pronaći u IZIPIZI trgovinama u Zagrebu, Splitu i Zadru. Umijeće stvaranja prekrasne dječje odjeće nešto je što Bonpoint dosljedno radi još od 1975. godine, otkad je postao jedan od najpopularnijih brendova dječje odjeće na svijetu i gotovo pa sinonim za luksuz i francuski chic.

Upravo nenametljiv osjećaj za stil i beskompromisna kvaliteta u odabiru materijala povezuju ova francuska brenda u maloj, ali neodoljivoj kolekciji od tri ekskluzivna modela, inspiriranu proljećem na šarmantnom francuskom selu. Mekani i fleksibilni okviri, načinjeni su od materijala iz održivih izvora, što je za IZIPIZI već postao svojevrsni standard, pa tako osim što osjetljive dječje oči čuvaju od sunca, čuvaju i naš planet.

izipizi dječja kolekcija
izipizi dječja kolekcija
izipizi dječja kolekcija

Posebno dizajnirane naočale za djecu

Okviri dječjih sunčanih naočala nastalih u kreativnoj suradnji IZIPIZIJA i Bonpointa, dolaze u tri nenametljive prirodom inspirirane nijanse. Tu je Vert Bronze, smeđih gradijentnih leća i detalja u zlatnoj boji. Zatim, Perle, nježno nijansiranog prelijevajućeg okvira i ljubičastih leća. Naposljetku, tu je Jaune Clair, poluprozirnih okvira, smeđih leća i detalja u srebrnoj boji.

Iako se sunčanim danima vesele svi, a pogotovo djeca, štetnost sunčevog zračenja ne treba uzimati olako. Stoga IZIPIZI posebnu pažnju posvećuje kada su u pitanju djeca i bebe. Radeći s dizajnerima i inženjerima na morfologiji lica za sve svoje modele, kreirali su naočale koje se savršeno prilagođavaju morfologiji mališana koji rastu. Stoga će svi brižni roditelji pronaći asortiman u četiri veličine: Baby 0 do 9 mjeseci, Kids 9 do 36 mjeseci, Kids plus 3-5 godina i Junior 5-10 godina sa 100% UV zaštitom kategorije 3.

IZIPIZI dječja kolekcija X Bonpoint jamči maksimalnu sigurnost za vašu djecu ne žrtvujući pritom neodoljiv bezvremenski dizajn, koji će ih pretvoriti u prave male modne znalce.

izipizi dječja kolekcija
izipizi dječja kolekcija
izipizi dječja kolekcija

FOTO: PR

Učitati još
Zatvori