Effortless glam: Kombinacija Ive Radić koja je osvojila društvene mreže
Effortless glam: Kombinacija Ive Radić koja je osvojila društvene mreže

Effortless glam: Kombinacija Ive Radić koja
je osvojila društvene mreže

Kada je riječ o glam, večernjim kombinacijama, najčešće zastanemo ispred ormara u nedoumici. Nižu se pitanja kako izgledati elegantno, primjereno, a opet upečatljivo. No, zapravo, vrlo je malo dovoljno da izgledate odlično.

Iva Radić zna kako se to radi. Naš guru kad je riječ o stilskim igrama, najnovijim je outfitom osvojila društvene mreže. All-black look koji je ponijela može biti inspiracija za večernji izlazak, večeru ili dejt, ali i druge svečane prilike ili evente. Crna svilena haljina, crne sandale na petu, kratka čupava bundica i mala srebrna torbica koja razbija crnu kombinaciju formula su za effortless glam. Jednostavno, a savršeno efektno.

Besprijekorni all-black look

Svileni materijali i slip modeli već nekoliko sezona plijene pažnju svojom zavodljivošću, a upravo je takva haljina iz nove kolekcije brenda Mona. Crni maksi model nježno grli figuru, ima nabrane rukave i dublji prednji izrez. Sirena kroj kojim završava leprša oko gležnjeva, dok efektni gumbić svjetluca na rukavima i oko vrata. Dovoljno da nakit nije potreban, no Iva je odabrala nanizati zlatni nakit i zlatno prstenje kao suprotnost srebrnoj torbici. Mala boxy torbica sa zgužvanim efektom također je iz najnovije kolekcije kuće Mona i upečatljivo razbija all-black kombinaciju.

Srebrna Mona torbica razbija kombinaciju

Brend koji je prepoznat u cijeloj regiji po svojim komadima od kože, posebice torbicama, svake sezone oduševi. Njihove torbe rasprodaju se brzinom munje i često se za pojedine modele stvaraju liste čekanja. Srebrna kožna torbica s nenametljivim Mona logom svakako može biti go-to dodatak kolekciji torbica za izlaske, za ponijeti u ruci ili preko ramena. Model, naime, ima skriveni srebrni lanac ako preferirate takvu opciju.

Nakon duge vladavine midi haljina, maksi haljine su još jednom u fokusu, pogotovo kada je riječ o glamuroznim kombinacijama. Cijelom outfitu daju dozu sofisticiranosti, no detalji svakako moraju biti komplementarni. Uparene s otvorenim cipelama na petu vizualno izdužuju noge, a kao točku na ‘i’ ovog looka, Iva je ponijela kratku čupavu bundicu koja se može i ležerno prebaciti preko ramena, zlatni nakit i crne naočale.

Besprijekorno, ako nas pitate.

Mona haljina s izrezom
Mona maksi haljina s izrezom
Srebrna kožna torbica Mona (2)
Mona srebrna kožna torbica

Video: Pave Elez

Foto: @iva.radic, Mona

Učitati još
Zatvori