U Veroni je održana spektakularna revija modnog brenda Intimissimi

U Veroni je održana spektakularna revija
modnog brenda Intimissimi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Journal.hr sinoć je imao čast prisustvovati novoj spektakularnoj reviji talijanskog modnog brenda Intimissimi, koja je održana pred mnoštvom okupljenih predstavnika medija, ali i poznatih ličnosti, pa su tako događanja na pisti iz prvog reda pratile slavna američka glumica Sarah Jessica Parker, britanska trendseterica Alexa Chung, top model Jourdan Dunn i talijanska modna blogerica s milijunskom publikom Chiara Ferragni.

Chiara Ferragni

Alexa Chung

Začarana šuma brenda Intimissimi

Revija koja nam je predstavila novu Intimissimi kolekciju bila je u najmanju ruku čarobna, jer njena zadana tema bila je upravo začarana šuma, u kojoj žive graciozna, senzualna i plemenita bića. Bajkovitu atmosferu dočarao je drevni staklenik u kojem su se uzvanici doslovno mogli izgubiti, uz zvuke leptirovih krila, a u središtu se našao magični kristalni luster koji je iluminirao samu modnu pistu, niz koju su defilirale Intimissimi božice, vile i šumske nimfe.

Osnivač i predsjednik Calzedonia grupe i Iva Radić

Jourdan Dunn

Gala Gonzales

Iva Radić

Slavne manekenke na pisti

Reviju je otvorila slavna manekenka Irina Shayk, koja je danas svjetska ambasadorica brenda Intimissimi, a u hodu pistom pridružilo joj se i 25 drugih manekenki, poput Isabeli Fontane i Anne V, s kojima je zajedno i zatvorila reviju. Sve ove žene poznate su po svojoj ikoničnoj ljepoti, pa su nove Intimissimi komade učinile još ljepšima u stvarnosti.

Na reviji smo mogli vidjeti zavodljivo donje rublje po kojem je brend poznat; izvezene i bogato dekorirane bodije i korzete, bralette i gaćice u svili i čipki, kombinirane s kristalnim detaljima ili prozirnim tilom. Kolekciju su obilježili i baršun i šljokice, a paleta boja uključivala je crnu, bijelu, crvenu, kao i cvjetne uzorke. Donje rublje bilo je upotpunjeno elegantnim čipkastim plaštevima, stiletto cipelama s detaljem perje i Folies Bergère stilskim ukrasima za kosu. Ženama su se na pisti pridružili i muški modeli, koji su na reviji pokazali novosti iz kolekcije Intimissimi man i okrunili još jedan uspješan poslovni pothvat brenda – otvaranje Only for Him Intimissimi trgovina.

Revija je inače održana nakon četiri godine održavanja glamuroznog glazbenog eventa Intimissimi on Ice u Areni u Veroni, a povratak brenda na modnu pistu s razlogom je podržala Sarah Jessica Parker, koja je ambasadorica brenda za iduću sezonu.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori