Kako nam je bilo na sinoć održanoj reviji brenda Intimissimi u Veroni?

Kako nam je bilo na sinoć održanoj reviji
brenda Intimissimi u Veroni?

Omiljeni brend donjeg rublja Intimissimi, sinoć je u Veroni organizirao još jedan modni spektakl za pamćenje. Revija kojoj su prisustvovale brojne talijanske zvijezde, kao i poznate svjetske blogerice, u prvi je red privukla brojne znatiželjnice i znatiželjnike koji su iz prve ruke došli provjeriti što je ovaj brend pripremio za hladnije dane. A sudeći po viđenom, najnovija kolekcija obiluje atraktivnim komadima za žene i muškarce, počevši od zavodljivog donjeg rublja, pa sve do ugodnih pidžama od kvalitetnih materijala u kojima će mnogi sa zadovoljstvom provesti one najhladnije trenutke jeseni i zime.

Iva Radić

Reviji u Veroni sinoć je prisustvovao i Journal.hr, a ona je zamišljena kao jedan veliki show za jesen/zimu 2019./2020. pod imenom White Cabaret, pa je u skladu s time bilo i uređenje dvorane s bijelim stolovima i drvenim stolcima i dekadentnim kristalnim lusterima.

Osim predstavnika medija, reviju su iz prvog reda bodrile i poznate ambasadorice brenda Intimissimi: Chiara Ferragni, Irina Shayk i Sarah Jessica Parker, koje su bez sumnje i same u ovoj kolekciji pronašle svoje favorite za hladniju sezonu. U nastavku pogledajte poznate uzvanice, lookove s revije i fotografije iz backstagea.

Chiara Ferragni
Irina Shayk
Sarah Jessica Parker
Diletta Leotta

Foto: PR

Učitati još
Zatvori