Nova ready-to-wear kolekcija brenda Ines Atelier

Nova ready-to-wear kolekcija
brenda Ines Atelier

Ines Atelier je srpski modni brend koji je postao sinonim za bajkovite couture vjenčanice, ali i odlične ready-to-wear kolekcije koje iz sezone u sezonu donose baš sve što možemo poželjeti u svojem ormaru. Prije nekoliko dana, brend Ines Atelier predstavio je svoju najnoviju kolekciju za sezonu jesen/zima 2019./2020.

NOVA INES ATELIER KOLEKCIJA

Dizajnirana za ženu izraženog karaktera, nova Ines Atelier kolekcija obraća se snažnoj, neovisnoj ženi novog, modernog doba. Ona je ne prikazuje kroz prizmu feminizma, već slavi njezinu ženstvenost na suptilan način, dajući joj slobodu da izrazi svoju seksualnost kroz stav, ne samo kroz odjeću.

Sa osvrtom na rodu ravnopravnost, kolekcija za sezonu jesen/zima 2019./2020. reflektira neprestanu borbu između spolova koja je duboka ukorijenjena u središte modernog društva, pokazujući da moć misli, riječi i dijela može biti jednaka bez obzira na spol. Ohrabruje svaku ženu da prihvati sebe, pomaže joj da osnaži svoj karakter i stavlja je na pijedestal jednako dominantnog ljudskog bića.

Učitati još
Zatvori