Od modnih favorita do najljepših stvari za dom – upoznajte brend posvećen lanu koji obožavamo

Od modnih favorita do najljepših stvari za dom – upoznajte brend posvećen lanu koji obožavamo

Jednostavan, prozračan i s nekoliko nezaobilaznih izgužvanih linija, lan je materijal koji svake godine iznova biramo za najtoplije dane i koji je postao jedan od sinonima za ljetnu sezonu. Iako se često ističe na listama najpoželjnijih ljetnih trendova unutar modnog svijeta i izvan njega, lanena tkanina koristiti se stoljećima. Priča o lanu započela je još u drvenom Egiptu kada je lanena tkanina bila korištena za omatanje tijela mumija. Danas, lanena tkanina jedan je od najboljih tkanina koju možete odabrati jer se ističe i svojom održivom kvalitetom.

S dugim, toplim ljetom ispred nas, lan ćemo tražiti u nekoliko ključnih odjevnih komada za našu ljetnu garderobu, ali i u posteljini, zastorima, stolnjacima i drugim predmetima od tkanine za uređenje interijera.

U potrazi za najboljim lanenim komadima za svaki ormar i dom, pronašli smo I LOVE LINEN, australski brend u potpunosti posvećen izradi kvalitetnih lanenih komada modernog izgleda.

Upoznajte brend iza najljepših lanenih komada

Osnovan 2013. godine, I LOVE LINEN započeo je kao potraga za lijepom posteljinom za savršen san. U posljednjih sedam godina, brend se svakom novom kolekcijom širio i danas je jedna od najboljih shopping adresa u Australiji. Sve više interesa i obožavatelja I LOVE LINEN ima i izvan Australije, a unutar svoje ponude danas nudi posteljine od lana s kojima je započela njihova priča, ali i druge predmete od lana za uređenje interijera te odjevne komade u kojima ćete poželjeti provesti svaki ljetni dan.

Osim najboljih lanenih komada za ormar i dom, ovaj australski brend poznat je i po svojem osobnom pristupu koji kupcu otvara prostor za izravnu komunikaciju s ljudima koji se nalaze iza dizajna proizvoda. Učinimo vaš dom lijepim, zajedno, njihova je ideja vodilja od samog početka.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Objavu dijeli Casa Palma Bali (@casapalma.bali)

Učitati još
Zatvori