Šareno patchwork pletivo koje je idealno za nadolazeće hladne dane

Šareno patchwork pletivo koje je idealno
za nadolazeće hladne dane

Nadolazeći hladni i tmurni dani idealni su za layering odjeće. Oversized kaputi i topli džemperi postat će must have komadi svake garderobe. Odabir savršenih komada pletiva koji će nas grijati tijekom najhladnijih dana i u našu zimsku garderobu unijeti pregršt kombinacija postat će jedna od ključnih stvari kada se temperatura drastično spusti.

Kada govorimo o pletivu najčešće su to klasični komadi jednostavnog kroja i neutralnih boja, no u zadnje vrijeme sve više pletiva možemo vidjeti u jarkim i pastelnim bojama koje svakoj kombinaciji daju efektan izgled. Osim pletiva u boji intrigantno je i patchwork pletivo. Posebnost patchwork pletiva jest u tome što kombinira više različitih boja/uzoraka/materijala/tekstura kako bi se postigao efektan izgled.

Unikatno patchwork pletivo koje će podići vašu svaku kombinaciju

Pronašli smo jedan simpatičan brend koji izrađuje patchwork pletivo, a ime mu je I Feel So Cool. S obzirom na to da je svaki komad ručno izrađen i da proces pletenja zahtjeva vrijeme, u ponudi je limitirana količina modela koje možete kupiti, u skladu sa slow fashion filozofijom brenda. Patchwork pletivo je odličan trik uz pomoć kojega ćete razbiti monotoniju svoje garderobe i svaku zimsku kombinaciju učiniti malo posebnijom, a I Feel So Cool zbilja ima sjajne unikatne modele koje ćete podjednako voljeti i danas i za 10 godina.

I Feel So Cool pletivo možete pronaći na Instagram stranici brenda. Ako vam se posreći i dovoljno ste brzi prilikom lansiranja sljedeće kolekcije, pletivo možete kupiti na Etsy stranici brenda.

Foto: Instagram

Preporuka

Zatvori