Prekršite pravila i nosite Zigman kreacije koje obožavaju i svjetske zvijezde

Prekršite pravila i nosite Zigman kreacije
koje obožavaju i svjetske zvijezde

Mjesec rujan jedno je od onih razdoblja u godini koje obožavamo. Osim što donosi uživanje u posljednjim sunčanim i toplim ljetnim danima, rujan donosi i početak jeseni – sezone koja u nama budi osjećaj novog početka i koja nam daje novi nalet energije i kreativnosti. Kako jesensku sezonu ispred nas učiniti najboljom dosad? Prekršite već poznata pravila i stvorite nova, samo svoja pravila koja će sasvim obične dane pretvoriti u prave male avanture.

Stvorite nova pravila za nezaboravnu jesen

Savršenu jesensku inspiraciju ove ćemo godine pronaći u pričama onih koji su već uspješno prekršili ustaljena pravila, pomaknuli poznate granice i svojom odvažnošću ostvarili svoje snove! Upravo njima KING je posvetio svoj #breaKINGrules, pravi mali pokret koji je osvojio društvene mreže i postao inspiracija za sve one koji su spremni izaći iz svoje zone komfora i ostvariti svoje snove. Jedna od priča iza #breaKINGrules koja ne samo da će vas inspirirati, već će dozu inspiracije i prkosa unijeti i u vaš ormar, ona je poznatog hrvatskog dizajnera Zigmana.

Juraj Zigman

Kako je Zigman ostvario svoje snove i osvojio svjetske zvijezde?

Danas, Zigman je poznato modno ime kako na domaćoj, tako i na svjetskoj modnoj sceni. Njegove kreacije obožavaju i nose svjetske zvijezde poput Cardy B, Megan Thee Stallion, Rita Ora, Nicki Minaj i mnoge druge. Osim custom made kostima za neke od najvećih glazbenih zvijezda danas, Zigman svake godine predstavlja i uspješne kolekcije, a tijekom godina radio je i kostimografiju za brojne predstave. Svaki dan, Zigman istinski uživa u onome što radi. Ipak, uspjeg ga nije promijenio – Juraj Žigman i dalje je jednostavan i dostupan dečko iz Kostrene koji živi i kreira prema svojim pravilima.

Od samog početka, razmišljanje izvan okvira, kršenja poznatih modnih pravila i stvaranje novih pravila unutar kojih je mogao istražiti i pokazati svoju kreativnost bili su njegov način rada. Čak i kada su mu svi govorili da su njegove kreacije preekstravagantne, ostao je dosljedan sebi i sam napravio svoje tržište. Svoj #breaKINGrules način stvaranja i kreiranja Zigman je pretvorio u uspješnu karijeru i priču koja inspirira.

KING X ZIGMAN:
suradnja koja krši pravila i donosi nove modne favorite

Zigmanov talent i poseban pristup kreiranju prepoznao je i KING, omiljeni sladoled koji, baš poput Zigmana, svojim #breaKINGrules potiče na život izvan zadanih okvira i pravila. U suradnji s KINGom, Zigman je kreirao haljinu i T-shirt koje krasi više od 1000 KING sladoleda. Zaigrane i efektne KING x ZIGMAN kreacije već nose domaći modni trendseteri Lidija Lešić i Marko Medić. A nositi ih možete i vi!

Kako osvojiti KING x ZIGMAN haljinu i T-shirt koji će biti savršeno osvježenje u vašoj garderobi i u kojima ćete se osjećati spremno na sve izazove?

Sve što trebate je uživati u omiljenom KING sladoledu i podijeliti inspirativan Instagram post koji, uz objavu KING sladoleda, pojašnjava što vama znači “breaKING rules”. Uz tag na Instagram profil @kralj.uzitka i hashtag #breaKINGrules, uključujete se u darivanje, a izbor naj breaKINGrules osobe pripast će upravo Zigmanu.

“Budite dosljedni sebi i radite što volite. Trčite za sobom, a ne za poslom i novcem”, poručuje Zigman i poziva vas da se priključite #breaKINGrules načinu života.

Pogled na KING X ZIGMAN kreacije koje možete osvojiti, donosimo u nastavku!

KING x ZIGMAN kolekcija 2021.
Lidija Lešić
KING x ZIGMAN kolekcija 2021.
Marko Medić

Foto: PR

Učitati još
Zatvori