Stiže još jedna H&M kolekcija s potpisom dizajnerice Johanne Ortiz

Stiže još jedna H&M kolekcija s
potpisom dizajnerice Johanne Ortiz

Jedan od najuspješnijih high street – high end suradnji se vraća! Kolumbijska dizajnerica prepoznatljiva po raskošnim uzorcima, ženstvenim haljinama i odličnim kupaćim kostimima, prošle je godine dizajnirala svoju prvu kolekciju za high street brend H&M. Kolekcija je postala veliki hit i oduševila brojne obožavatelje popularnog švedskog high street brenda. Ovog proljeća i ljeta, u svom prepoznatljivom stilu i pregršt novih, neodoljivih modela, Johanna Ortiz se vraća u H&M trgovine s novom kolekcijom koja, baš poput prve kolekcije poznate dizajnerica za H&M, savršeno prenosi duh proljetne i ljetne sezone, ali i njezine najpoželjnije modne trendove.

Ženstvena i raskošna Johanna Ortiz za H&M

High street brend H&M prije dva dana na svom službenom Instagram profilu objavio je da uskoro stiže nova kolekcija nastala u suradnji s Johannom Ortiz. U središtu kolekcije i ove se godine nalaze raskošna paleta boja i cvjetnih uzoraka, prozračni materijali, ženstveni krojevi i siluete. Prvi vizuali kolekcija kao zvijezde kolekcije istaknuli su midi i maxi haljine koje će laskati baš svima, ali i otkrili odličan jednodijelni kupaći kostim koji će svi poželjeti u svojoj ljetnoj garderobi.

Prvi pogled na modele donosimo u nastavku, a ćete ih uskoro moći pronaći na službenim stranicama H&M-a. Kolekcija u odabrane H&M dućane i na hm.com stiže danas, 12. ožujka.

https://www.instagram.com/p/B9gvx2RBHIA/
https://www.instagram.com/p/B9l96wjB-zQ/

Foto: H&M

Učitati još
Zatvori