Pronašli smo gotovo identičan duplić rasprodane H&M haljine
Pronašli smo gotovo identičan duplić rasprodane H&M haljine

Pronašli smo gotovo identičan duplić
rasprodane H&M haljine

Otkad je H&M lansirao najnoviju party kolekciju, cijeli internet bacio se u potragu za rasprodanom mini haljinom s mašnom. Viralna H&M haljina stekla je ekstremnu popularnost u samo par sati, a oni koji su ju uspjeli ugrabiti, podijelili su svoju oduševljenost blistavim komadom. Kvalitetne šljokice, laskavi A kroj i šarmantna mašna krase atraktivnu haljinu te dodatno doprinose njenoj popularnosti.

Svi koji nisu osigurali, kako kažu, party haljinu sezone, nisu odustali tako lako. Neki obilaze H&M poslovnice, drugi traže dupliće, a treći se nadaju povratku viralnog H&M komada. Potaknuti time i mi smo se bacili u detaljnu potragu za ovim savršenim party komadom sezone, i ulovili gotovo identičan komad!

U nastavku saznajte gdje nabaviti duplić popularne šljokičaste haljine.

haljina
H&M
haljina
H&M

Zašto su svi zaluđeni ovim blistavim komadom ?

Viralna H&M haljina satkana od bijelih šljokica savršen je odabir za zimsku party sezonu koja nam se bliži. Glomazna statement mašna u crnoj boji krasi stražnji dio, dok se zatvoreni ovratnik i dugi rukavi idealno balansiraju s mini dužinom modela. Takav spoj pruža moderan, ženstven i raskošan izgled istovremeno.

Ako ste ju uspjeli uloviti ili vam sreća bude naklonjena u danima koji dolaze, neće ju biti teško kombinirati. Stilizirajte haljinu s jednostavnim crnim cipelama u špic, balerinkama ili visokim kožnim čizmama te klasičnim blistavim naušnicama za dodatan sjaj. Za upečatljiv i moderan izgled poigrajte se s metalik torbicom i ukrasnim vrpcama za kosu. Voilá. Spremni ste za doček Nove godine!

Osim toga haljina se može nositi i ostatak godine za svečane prigode, formalne evente ili slavlja, a hrabre duše ju mogu iskoristiti kao vjenčanicu.

haljina
H&M
haljina
H&M

Gotovo identičan duplić

S obzirom da ni sami ne znamo hoće li se viralna haljina vratiti na H&M police te biti dostupna široj publici (ali se tome nadamo), za vas smo pronašli gotovo identičan duplić iz trgovine Next. Neki čak smatraju ovaj model boljim i kvalitetnijim od originalnog, ali tu odluku prepuštamo vama. Kliknite ovdje za kupnju šarmantnog duplića.

haljina
Next
haljina
Next

Osim Next haljine, high street izloge krasi pregršt šljokica, a mi izdvajamo raskošne komade slične viralnoj H&M haljini. Ljubitelji DIY projekata mogu sami sašiti široku vrpcu na leđa te kreirati statement mašnu za što sličniji izgled!

haljina
H&M
haljina
H&M
haljina
H&M
HALJINA
STAUD
HALJINA
STAUD
haljina
Bershka
haljina
Bershka
haljina
Stradivarius
haljina
Stradivarius

Foto: Harrods, H&M, Next, Stradivarius, Bershka

Učitati još
Zatvori