34 komada iz nove H&M premium kolekcije koji su nas osvojili
34 komada iz nove H&M premium kolekcije koji su nas osvojili

34 komada iz nove H&M premium
kolekcije koji su nas osvojili

Kaputi, puffer jakne, kašmir džemperi i vunena odijela su modni komadi koje trenutno pretražujemo. Ipak se spremamo za dugu i hladnu zimu. Neodoljive komade pronašli smo u H&M premium kolekciji koja je prije nekoliko dana stigla na stranice H&M-a. Neutralne boje uz najfiniji kašmir i vunu ono su što krasi njihovu najnoviju premium kolekciju. Uz neutralne i tamne zimske boje koje prevladavaju, tu su i neki komadi u interesantnim bojama crvene, narančaste, ružičaste, zelene i plave. Koje sve novitete krije H&M premium kolekcija saznajte u nastavku.

H&M premium kolekcija uz koju jedva čekamo pravu zimu

Naša kreditna kartica mogla bi biti u problemima nakon što je stigla nova H&M premium kolekcija sa zimskim komadima. Najmekša pletiva u bojama, kožne hlače, zimska odijela i genijalni kaputi samo su neki od naših favorita koje smo stavili u košaricu. Premium kolekcija znatno je skuplja od ostalih H&M komada, ali kvaliteta materijala apsolutno opravdava kvalitetu. Svi džemperi isključivo su od prirodne vune i kašmira uz koje smo sigurni da nam ni najhladnija zima ne može ništa. Wool blend kaputi u različitim tonovima smeđe boje, sivoj i crnoj dovode nas u dilemu jer ne znamo koji bismo odabrali. Usudili bismo se reći da mogu stajati uz bok kultnim Max Mara kaputima, samo u znatno nižoj cijeni.

Izborom puffer jakni sigurno nećete ostati razočarani jer se nude u različitim dužinama, bojama, mat i sjajnim površinama. Jasno, nismo ih mogli staviti sve pa smo izdvojili jednu na patent u petrolej plavoj boji, zelenu s velikim ovratnikom i lak crnu s velikim vanjskim džepovima. Za dane kada padne snijeg i ništa nas ne može ugrijati tu je duga crna pernata jakna. Iako joj dužina seže skoro do zglobova, sa strane se može rastvoriti i zatvoriti gumbima.

Oduševila su nas dva kompleta u stilu odijela u kombinaciji sa suknjicom. Jedan je u bež boji, a drugi u sivoj s laganim prugicama. Odlična stvar je što sivo odijelo ima i široke hlače pa se blazer može nositi u dvije kombinacije. Naš favorit kao idealan komad ususret blagdanskim vremenima je crvena duga haljina s dodatkom zlatnih niti s kašmirom. I za kraj, H&M premium kolekcija krije i odlične modele čizama od prave kože. Više ili niže, s manjom ili višom petom, tankom ili debljom. Za svakoga po nešto, a nama se čini da je to nešto u našem slučaju otišlo u svašta. U nastavku pogledajte sve komade koje smo izdvojili.

Foto: H&M

Učitati još
Zatvori