Danas se otvara nova Zara trgovina u Rijeci

Danas se otvara nova Zara trgovina u Rijeci

Nakon završetka opsežnih radova na obnavljanju nekadašnje poslovne zgrade Pošte na riječkom Korzu, nova trgovina Zara u petak, 11.listopada 2019. godine, u 12 sati će otvoriti svoja vrata.

Nakon samo dva dana što je grad Rijeka bio bez svoje omiljene trgovine, Zara otvara vrata nove trgovine na adresi Korzo 13. Na gotovo 3100m2 uređenih prema konceptu Soft nova Zara, koja se prostire kroz prizemlje i tri gornja kata, ispričat će novu modnu priču svojim kupcima. 

NOVA ZARA TRGOVINA U RIJECI

Koncept uređenja trgovine, Soft, jedan je od koncepata koji nije još zavladao svim svjetskim metropolama te se možemo pohvaliti da je naša riječka trgovina jedna od prvih uz Dubai, Madrid i Istanbul. 

U prizemlju i prvom katu trgovine smjestio se ženski odjel, drugi kat je rezerviran za dječju modu dok se je muški odjel smjestio na zadnjem, trećem, katu ove raskošne trgovine. Lounge corner kod muške garderobe, kutak za najmlađe na dječjem odjelu i pregršt zelenila, zanimljivog namještaja i detalja su noviteti koje do sada nismo imali priliku vidjeti u Zara trgovinama u Hrvatskoj.

Novoobnovljena trgovina može se opisati u tri riječi: lijepo, jednostavno i profinjeno. Uglađena bijela površina obuhvaća strop i zidove te stvara pozadinu koja povećava atraktivnost modnih kreacija. Prostor poziva kupce da uživaju kao nikada prije u iskustvu dodirivanja, promatranja i interakcije s robom. 

Trgovina u Rijeci, kao i sve druge Zarine trgovine u Hrvatskoj kao dio Zarine predanosti poboljšanju kvalitete usluge i iskustva kupovine, opremljena je RFID tehnologijom (RFID) koja pomaže brzo i precizno pratiti mjesto i kretanje odjeće. 

Zara je dio Inditex grupe (uz brandove Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home i Uterqüe). Brand trenutno ima 10 trgovina u Hrvatskoj. Zara je ponudila mogućnosti kupovine putem interneta u Hrvatskoj u ožujku 2016. godine te uz trgovine i na www.zara.com kupci mogu otkriti cjelokupnu ponudu ženske, muške i dječje kolekcije.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori