Omiljene Havaianas japanke transformirale su se u cool sandale za plažu

Omiljene Havaianas japanke transformirale
su se u cool sandale za plažu

Napokon smo dočekali ljeto koje od nas nesvjesno traži da u modne kombinacije uvedemo boje, energiju i slobodu, ali i malo inovativnosti. Havaianas, najpoznatiji brend japanki, poznat je po tome što se neprestano razvija te u svoje kolekcije uvijek nastoji unijeti nešto novo i drugačije. A sada donosi kolekciju sandala koja može ispuniti sve modne ljetne zahtjeve.

Ovog ljeta nosimo Havaianas sandale

Iako je Havaianas već postao sinonim za japanke, ovo ljeto fokus stavlja i na kolekciju sandala s nazivom koji doziva zabavu i visoke temperature – Sunny II. Modeli iz ove kolekcije nose prepoznatljivi oblik Slim japanki, no dodatno se ističu zbog remenčića koji ih pretvara u sandalu i time pruža dodatan osjećaj sigurnosti sa stilom.

Sunny II modeli dolaze u odvažnim i vibrantnim neonskim bojama te će se svidjeti svakome tko voli dodatno istaknuti svoj modni stil, čak i tijekom ljetnih vrućina.  Ljubičasta, ružičasta, crvena i žuta su 4 glavne boje koje ovu kolekciju podižu na novu razinu. Naravno, Havaianas se pobrinuo i da osobe koje vole suptilnije boje pronađu Sunny II model za sebe. Tako će ljubitelji klasike svoj outfit lako moći uskladiti sa sandalama u pješčano sivoj, hladno sivoj i crnoj boji.

Jednako kao i japanke, Sunny II sandale prati prepoznatljiva Havaianas kvaliteta. Zahvaljujući delikatnoj izradi od otporne gume ovi modeli se ne zagrijavaju na visokim temperaturama, čuvaju nogu od sklizanja, ne upijaju neugodne mirise i pružaju udobnost u svakom trenutku.

Havaianas Sunny II modeli ove godine neće voditi glavnu riječ samo na plaži, već i na gradskim ulicama. S obzirom na to da se radi o jednostavnom i udobnom modelu, s lakoćom se može iskombinirati s omiljenom ljetnom haljinom, trendi širokim trapericama ili lepršavom suknjom. Ove Havaianasice nosive su u svim prilikama, a postat će prvi odabir svima koji su željni udobnosti i kvalitete. Uz to, neonske boje i efektan dizajn su dobitna kombinacija za osvajanje ovoga ljeta. Ukradite pažnju s novim Havaianas sandalama i pronađite svoj omiljeni model na službenoj stranici Havaianasa.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori