Haljine koje ovog vikenda možete uloviti na popustu u Mangu

Haljine koje ovog vikenda možete
uloviti na popustu u Mangu

Pravo je vrijeme za potragu idealne ljetne haljine

Iako smo ove godine proljeće jedva vidjeli, ljeto je iza ugla, a s njime i svi lepršavi komadi koje možda nismo stigli iznositi u posljednjih par mjeseci ili čak nismo niti ulagali u prve proljetne haljine čekajući prave temperature. Jedno je godišnje doba proletjelo bez da smo stigli iskoristiti sve njegove čari, a sada se nadamo da će ljeto ipak izgledati drugačije.

Pripremate li se za ljetne dane, sigurno čekate i sniženja koja nam već klasično slijede krajem lipnja, no neki brendovi su već krenuli s posebnim akcijama. Jedan od njih je i Mango, poznat po svojim mid-season ponudama i specijalnim vikend sniženjima.

Mango vikend sniženje

Isplati se čekati ovakve akcije za uloviti onaj komad koji ste baš dugo vrebali – pogotovo kada je riječ o ljetnim haljinama kojih u Mangu ove sezone ne nedostaje. Nosi se zaista sve što možete zamisliti tako da nitko neće imati problema u pronalasku svog savršenog modela.

Svi koji ovog vikenda odluče shoppingirati u Mangu, čeka ih popust od 25% do 2. lipnja. Popust vrijedi online i u fizičkim trgovinama za kupnju iznad 400 kuna – za online kupovinu upišite kod MNG20. I, naravno, ne morate kupovati samo haljine, ali naš prijedlog najljepših slijedi u nastavku.

Foto: Mango

Učitati još
Zatvori