Neodoljiva romantična kolekcija ljetnih haljina
Neodoljiva romantična kolekcija ljetnih haljina

Neodoljiva romantična
kolekcija ljetnih haljina

Dizajnerica Marina Matić predstavila je novu kolekciju “Lolita” ljetnih pamučnih haljina s broderie anglaise vezom. Ljeto je idealno vrijeme za pamučne i ugodne, a pritom ženstvene i romantične haljine brenda LARIE. Već par ljetnih sezona dizajnerica Marina Matić nas oduševljava svojim jednostavnim, nosivim i vrlo ženstvenim pamučnim ljetnim haljinama. Za sezonu ljeto 2022. pripremila je kolekciju „Lolita“ bijelih i crnih pamučnih haljina s tkz. broderie anglaise vezom koji je posebno vrlo popularan u ljetnim varijantama. LARIE bijele haljine odišu prozračnošću i ležernošću sa kojima Marina želi istaknuti uživanje u ljetu, a tu su i crne pamučne haljine kojima ističe eleganciju.

Broderie anglaise rupičasti vez i volani savršen su spoj za istaknuti se ovog ljeta. Uzorci okruglih i ovalnih otvora izvezeni u floralnim ili geometrijskim kompozicijama detalji su koji će osvojiti sve ljubiteljice ovakvih romantičnih haljina. Bijele haljine iz kolekcije „Lolita“ idealne su za dnevne šetnje, a crne su spemne za sve ljetne koktel zabave u gradu. Ovakve haljine vrlo su nosive u svim kombinacijma bilo na ljetne sandale ili za malo odvažnije u boho stilu na kaubojske čizmice. Koju god od modela Lola, Gigi, Kaia, Vivi, Lore, Bela ili Kimi  odaberete biti ćete sigurno primjećeni u „Lolita“ haljinama.

LARIE kreacije uskoro će biti dostupne i preko web shop-a, a planira se i otvorenje showroom-a gdje će sve ljubiteljice moći isprobati LARIE kreacije. Haljine iz kolekcije „Lolita“ i sve druge LARIE by Marina Matić kreacije možete naručiti i pratiti na Instragram profilu @lariemarinamatic.

Foto: John Pavliš

Make-up: Dijana Sajko

Frizura: Tanja Kustović, Alen Božić (Keune)

Učitati još
Zatvori